Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Košický kraj

Počas víkendu je v Košiciach množstvo milovníkov motoriek

Siedmy ročník motozrazu Čermeľský kvet 2014 sa koná 4. – 6. júla 2014 v Košiciach. V rámci podujatia vystúpil aj kaskadér Zdenko Rybár z Partizánskeho (na snímke) 5. júla 2014. Foto: TASR/František Iván

Nebezpečné kúsky s motorkou predviedol v sobotu pred obchodným centrom kaskadér Zdenko Rybár z Partizánskeho.

Košice 5. júla (TASR) – V Košiciach počas celého víkendu jazdia motorkári, ktorí prišli na motozraz Čemeľský Kvet na Jahodnú, alebo na Harley on Tour 2014 na parkovisko pred obchodným centrom Cassovia. Dnes sa obe skupiny milovníkov motoriek stretli priamo pred obchodným centrom. Tí, ktorí sa dopredu prihlásili na skúšobné jazdy, si mohli počas dneška vyskúšať aj motorky Harley-Davidson.

"Po dvoch rokoch sme sa rozhodli presunúť toto podujatie z Prešova do Košíc, lebo chceme osloviť nových jazdcov a zajazdiť si s nimi spoločne na strojoch Harley-Davidson. Všetci účastníci vytvorili fantastickú atmosféru a sme radi, že sa nám znova podarilo vopred obsadiť všetkých 350 jázd," potvrdil pre TASR organizátor z Harley-Davidson Prešov Martin Vichrest.

V rámci podujatia prišiel do Košíc kamión s 23 aktuálnymi modelmi Harley-Davidson na rok 2014. Toto podujatie sa organizuje v 16 krajinách sveta a Slovensko je jednou z nich. Jazdci, ktorí sa dopredu registrovali, budú tieto motorky skúšať po uliciach východoslovenskej metropoly ešte aj v nedeľu (6.7.).

Pred obchodným centrom sa dnes jazdci mohli učiť aj bezpečne jazdiť na kurze bezpečnej jazdy s inštruktorom Michalom Jarjabkom. Nebezpečné kúsky s motorkou predviedol pri OC kaskadér Zdenko Rybár z Partizánskeho.