Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Košický kraj

V. NEMECKÉ: Na hraničnom priechode obmedzia vybavovanie cestujúcich

Na snímke hraničný priechod Vyšné Nemecké. Foto: TASR/František Iván

Pre plánované rekonštrukčné práce bude v pondelok (27.4.) prerušená na niekoľko hodín prevádzka pracoviska osobnej dopravy v areáli colného hraničného priechodu Vyšné Nemecké - Užhorod.

Vyšné Nemecké 24. apríla (TASR) - Pre plánované rekonštrukčné práce bude v pondelok (27.4.) prerušená na niekoľko hodín prevádzka pracoviska osobnej dopravy v areáli colného hraničného priechodu Vyšné Nemecké - Užhorod.

Pobočka Colného úradu (CÚ) Vyšné Nemecké nebude vybavovať cestujúcich v uvedený deň medzi 7. a 10. hodinou v oboch smeroch, a to z dôvodu realizácie rekonštrukčných prác ťažkou technikou, informovala TASR Jana Nimrichterová z CÚ Michalovce.

"Cestujúci osobnými motorovými vozidlami môžu použiť najbližší cestný hraničný priechod Ubľa – Malyj Bereznyj s nepretržitou prevádzkou. V čase od 8. do 20. hodiny je zároveň možné použiť hraničný priechod Veľké Slemence – Mali Selmenci určený pre peších cestujúcich a cyklistov, ako aj železničný hraničný priechod Čierna nad Tisou – Čop podľa platného železničného grafikonu," vysvetlila Nimrichterová.