Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Veľkolepá šou - Beyoncé vystúpi už dnes v Bratislave

Beyoncé Knowlesová Foto: TASR/AP Photo

Slovenskí fanúšikovia majú jedinečnú možnosť zažiť exkluzívny koncert megastar v sprievode najmodernejšieho technického vybavenia.

Bratislava 19. apríla (TASR) - Už dnes večer predvedie speváčka, textárka, tanečnica a herečka Beyoncé v Bratislave svoju veľkolepú šou. Slovenská metropola je v poradí tretím mestom, v ktorom táto megahviezda počas aktuálneho turné The Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé vystúpi.

Slovenskí fanúšikovia majú jedinečnú možnosť zažiť exkluzívny koncert megastar v sprievode najmodernejšieho technického vybavenia.

Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave je vôbec najmenšou halou, v ktorej počas tohtoročného svetového turné speváčka vystúpi. Turné ukončí 5. augusta v New Yorku. Organizujúca agentúra Vivien oznámila, že pre záujemcov tohto koncertu roka je k dispozícii posledných sto vstupeniek. Zakúpiť si ich je možné priamo v Box Office Eventimu na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

V singlovej TOP 40 hitparáde mala Beyoncé do týchto dní sedemnásť skladieb, päť z nich na prvej pozícii. Boli nimi Crazy In Love, Baby Boy, Check On It, Irreplaceable a Single Ladies (Put a Ring On It). Nemali by chýbať ani vo večernom koncertnom playliste.

Život Beyoncé

Beyoncé Knowlesová
Foto: TASR/AP Photo
Beyoncé Knowles (1981), rodáčka z Houstonu v Texase získala prvé úspechy získala ako členka skupiny Destiny's Child. Táto dievčenská vokálna formácia vznikla v roku 1990. V novembri 1997 mali v hitparáde prvú skladbu No, No, No. Vo februári 1998 vydali prvý štúdiový album Destiny's Child. V júli 1999 viedli prvýkrát americký rebríček so skladbou Bills, Bills, Bills. V singlovom rebríčku mali 13 skladieb, z nich štyri sa dostali až na prvé miesto, okrem Bills, Bills, Bills to boli Say My Name a Independent Women Part I v roku 2000 a Bootylicious v roku 2001. Na svojom konte majú sedem albumov.

Rozišli sa v roku 2005, v októbri 2005 vyšla hitová kompilácia #1's. Na sólovej dráhe vydala Beyoncé v júni 2003 debutový album Dangerously In Love. Už ten prvý bol úspešný, dostal sa na prvé miesto v Spojených štátoch aj Anglicku. Rovnako bol úspešný aj druhý album B'Day, ktorý vydala v septembri 2006. Tretí s názvom I Am...Sasha Fierce vydala v novembri 2008, aj ten sa dostal na prvé miesto. V júni 2011 vydala štvrtý štúdiový album s číselným označením a názvom „4“. Ten sa rovnako ako tri predošlé dostal na prvé miesto. Držiteľka 17 cien Grammy je manželkou známeho rappera menom Jay-Z a mamou ročnej dcéry Blue Ivy.