Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Koncert na ležanie lieči netradičnými zvukmi

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Inštruktor workshopu bude Š. Haládik, ktorý účastníkom pripravil koncert zložený z netradičných zvukov a zvukových vĺn, ktoré vydávajú nástroje koshi, citara, dažďová palica, ocean, drum, či sun drum.

Nitra 19. septembra (TASR) – Fotogaléria Trafačka v Nitre pripravila pre svojich návštevníkov ďalší zo série Koncertov na ležanie. Ide o pokračovanie úspešného projektu, ktorý je zameraný na relaxovanie mysle a tela pri tónoch rôznych netradičných nástrojov.

Relaxačný workshop sa bude konať v sobotu 22. septembra. „Maximálny počet poslucháčov a „načúvačov" je pre kapacitu obmedzený na 12 účastníkov. Treba si so sebou priniesť karimatku, prípadne vankúš alebo deku a prísť s časovou rezervou, pretože po začatí workshopu sa dvere v galérii uzamknú, aby sme sa pri Koncerte na ležanie nerušili," pripomínajú organizátori.

Inštruktorom workshopu bude Štefan Haládik, ktorý účastníkom pripravil koncert zložený z netradičných zvukov a zvukových vĺn, ktoré vydávajú nástroje koshi, citara, dažďová palica, ocean, drum, či sun drum. „Naši návštevníci pri nich môžu zrelaxovať svoju myseľ, alebo sa iba ponoriť do vlastného príbehu," uviedol František Kolář z Trafačky.