Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Le Penová chce žalovať Madonnu za video s hákovým krížom

Foto: TASR/AP

Le Penová o Madonne povedala, že starnúce speváčky potrebujú, aby sa o nich hovorilo. Dá sa preto rozumieť tomu, že siahnu k takýmto extrémom, poznamenala francúzska politička.

Paríž 15. júla (TASR) - Francúzska krajne pravicová politička Marine Le Penová chce zažalovať popovú divu Madonnu za urážku - speváčka na koncerte pri Paríži ukázala záber političky s hákovým krížom na čele.

Hovorca francúzskeho Národného frontu, ktorého líderkou Le Penová je, dnes pre televíziu BFM povedal, že ide o "veľmi vážnu urážku".

Florian Philippot v tejto súvislosti dodal, že "v mene zábavy" sa nedá všetko akceptovať, informovala tlačová agentúra DPA. Sobotňajší koncert provokatívnej speváčky vo Francúzsku vraj nebol vypredaný.

Video k piesni Nobody Knows Me, na ktorom bola Le Penová, vzbudilo rozruch už na úvod speváčkinho svetového turné "MDNA Tour" v Tel Avive v Izraeli.



Národný front už vtedy pohrozil právnymi dôsledkami. Le Penová o Madonne povedala, že starnúce speváčky potrebujú, aby sa o nich hovorilo. Dá sa preto rozumieť tomu, že siahnu k takýmto extrémom, poznamenala francúzska politička.