Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Maďarská skupina NEOTON FAMILIA vystúpi na Slovensku

NEOTON FAMILIA Foto: NEOTON FAMILIA

Skupina vystúpi 8. júna v Lehniciach.

Bratislava 31. mája (OTS) - Eventland Outdoor Activity Lehnice (novootvorený všestranný areál) sa po roku svojho vzniku zameral okrem atrakcií, ktoré ponúka, aj na kultúrno-spoločenské dianie v tomto regióne a tak pod záštitou starostu obce Lehnice a s podporou VÚC Trnava po prvýkrát prináša vo svojom areáli koncert.

Aký by bol najvhodnejší? „Prvá voľba padla na koncert legendárnej maďarskej skupiny NEOTON FAMILIA a dúfame, že sme sa trafili.“ Také bolo vyjadrenie zástupcu organizátora zo spoločnosti Promo Activity s.r.o, Mariana Reindla, ktorý si týmto splnil svoj sen.

Tak ako fanúšikovia, ktorým dodnes ostali v srdciach spomienky na množstvo melodických a chytľavých hitov, tak aj tí mladší prežijú večer plný energie a skvelej nálady, o ktorú sa postará DVJ Kukoo s jeho videodisco After Party, ktorá rozpáli každé telo v rytme leta. V tomto duchu sa aj nesie názov celej akcie PRIVÍTAJME SPOLU LETO!

Program:
20:00 DJ Warm Up
21:00 NEOTON FAMILIA
22:30 – 01:00 VIDEODISCO AFTER PARTY DVJ Kukoo


Mysleli sme na fanúšikov do detailov a tak sme zabezpečili po koncerte bezplatnú kyvadlovú dopravu. Tá bude slúžiť ako odvoz po koncerte a následnej DVJ Videodisco After party. Premávať bude podľa potreby v určených smeroch: Dunajská Streda, Galanta, Senec, Šamorín, Hamuliakovo, Kalinkovo, Dunajská Lužná. V areáli je aj možnosť bezplatného stráženého parkovania.

Vstupné je ozaj symbolické 10 € na osobu a lístky je možné zakúpiť na www.eventland.sk a v sieti Ticketportal.sk. Deťom do 10 rokov vstup zdarma.

Viac info na www.eventland.sk