Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Návrat temného rytiera uvidia diváci v špeciálnej predpremiére

V pokračovaní Batmana sa opäť objaví i držiteľ Oscara Michael Caine v úlohe Alfreda, Gary Oldman ako komisár Gordon a ďalší oscarový herec Morgan Freeman v úlohe Luciusa Foxa.

Bratislava 10. júla (TASR) - Najočakávanejší akčný film roka prichádza do slovenských kín. Epické vyvrcholenie trilógie "Batmana" v réžii uznávaného filmára Christophera Nolana pod názvom Návrat temného rytiera (The Dark Knight Rises) bude mať distribučnú premiéru 26. júla.

Slovenskí diváci budú mať možnosť vidieť netopierieho muža v špeciálnej predpremiére v 11 mestách v sieťach kín CinemaCity a Cinemax už 25. júla. TASR informovala Daniela Dršková z distribučnej spoločnosti Continental film.

V hlavných úlohách očakávaného kinohitu sa predstaví držiteľ Oscara Christian Bale, ktorý si opäť zahral dvojrolu Bruca Wayna a Batmana. V snímke ďalej hrajú Anne Hathaway ako Selina Kyle, Tom Hardy ako Bane, oscarová Marion Cotillard v úlohe Mirandy Tate a Joseph Gordon-Levitt ako John Blake.

V dlho očakávanom pokračovaní "Batmana" sa opäť objaví aj držiteľ Oscara Michael Caine v úlohe Alfreda, Gary Oldman ako komisár Gordon a ďalší oscarový herec Morgan Freeman v úlohe Luciusa Foxa.