Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Otec Michaela Jacksona má údajne rakovinu pankreasu v konečnom štádiu

Joe Jackson, archívna snímka Foto: TASR/AP

Joe Jackson vydal iba v marci memoáre o desaťročiach svojho pôsobenia v šoubiznise, už predvlani ho postihla mozgová príhoda.

Los Angeles 22. júna (TASR) - Joea Jacksona, otca nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona, hospitalizovali v ťažkom stave, zrejme s nádorovým ochorením v konečnom štádiu, informovali v piatok americké a britské médiá.

Podľa internetového serveru tmz.com, ktorý sa odvoláva na rodinné zdroje, sa život 89-ročnej hlavy rodiny Jacksonovcov priblížil ku koncu.

Internetové vydanie denníka Daily Mail takisto s odvolaním sa na rodinné zdroje uviedlo, že Joe Jackson má rakovinu pankreasu v štvrtom štádiu.

Spevák Jermaine Jackson - jeden zo synov rodáka z Arkansasu, ktorý naposledy žil v Las Vegas - na sociálnych sieťach síce otcovo ochorenie potvrdil, avšak poprel, že by zomieral.

Ďalšie pacientove deti vrátane La Toye a Janet Jacksonových na mediálne informácie v piatok nereagovali. Otec 11 detí stál v 60. rokoch minulého storočia za tvrdým drilom svojich detí, čo vyústilo vo vznik a úspešnú dráhu formácie The Jackson 5. Práve tá sa stala štartovnou rampou pre sólovú kariéru Michaela Jacksona, ktorého úspechy prekonali všetky dovtedajšie rekordy. Nekorunovaný kráľ popu zomrel, ako je známe, predčasne v roku 2009 v dôsledku predávkovania liekmi.

Joe Jackson vydal iba v marci memoáre o desaťročiach svojho pôsobenia v šoubiznise, už predvlani ho postihla mozgová príhoda.