Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Ozzy Osbourne sa ospravedlnil rodine za holdovanie alkoholu a drogám

Britsky spevák Ozzy Osbourne Foto: TASR/AP

Vyjadrenia britského speváka na jeho stránke na internetovej sociálnej sieti boli reakciou na špekulácie médií o stave jeho manželstva.

Londýn 16. apríla (TASR) - Spevák Ozzy Osbourne zo skupiny Black Sabbath sa dnes ospravedlnil za holdovanie alkoholu a drogám za posledný rok a pol, ale dodal, že s manželkou Sharon sa nerozvádza.

Vyjadrenia britského speváka na jeho stránke na internetovej sociálnej sieti Facebook boli reakciou na špekulácie médií o stave jeho manželstva. Objavili sa totiž správy, že so Sharon sa po vyše 30 rokoch vzťahu rozišli a žijú oddelene, pripomenula tlačová agentúra Reuters.

"Chcem ešte vyjasniť situáciu. Sharon a ja sa nerozvádzame," napísal Osbourne (64) na Facebooku a dodal: "Jednoducho sa snažím byť lepším človekom."

Uviedol, že posledný rok a pol holdoval alkoholu aj drogám a bol na "veľmi temnom mieste", ale teraz je triezvy 44 dní.

Osbourne, ktorý sa preslávil ako spevák heavymetalovej skupiny Black Sabbath, často rozprával o rokoch svojho zápasu s drogami a alkoholom. Určitý čas strávil aj na odvykacích klinikách.

"Rád by som sa ospravedlnil Sharon, rodine, priateľom a kolegom z kapely za svoje šialené správanie počas tohto obdobia... a fanúšikom," napísal legendárny hudobník.

Osbournovci sa stali jedným z najslávnejších manželských párov v Hollywoode, keď začali vystupovať v televíznej reality šou "Osbournovci" spolu so svojim dvoma deťmi Jackom a Kelly. Program ponúkal prienik priamo do ich rodinného života v kalifornskom Beverly Hills.

Sharon Osbournová (60) je pravidelne porotkyňou v americkej talentovej televíznej reality šou "Amerika má talent" a pred verejnosťou zvádzala aj boj s rakovinou hrubého čreva.