Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Sedem s.r.o. sa presúva z televízie na divadelnú scénu

Raz za mesiac ju bude uvádzať domovské divadlo jedného z účinkujúcich Milana Lasicu - Štúdio L+S. TASR informovala Zuzana Golianová z komunikačného oddelenia divadla.

Bratislava 16. mája (TASR) - Po niekoľkoročnom vysielaní v dvoch súkromných televíziách sa obľúbená humoristická relácia Sedem s.r.o. vracia v novej podobe - ako divadelná talk šou SEDEM (bez záruky). Raz za mesiac ju bude uvádzať domovské divadlo jedného z účinkujúcich Milana Lasicu - Štúdio L+S. TASR informovala Zuzana Golianová z komunikačného oddelenia divadla. Ako ďalej uviedla, do konca aktuálnej sezóny sa novinka v programe objaví dvakrát - 22. mája a 13. júna.

"Populárna televízna talk šou si našla svoje miesto v Štúdiu L+S. Štvorica glosátorov a hudobný hosť, ktorý má tak isto možnosť povedať si svoje. Dve ženy a dvaja muži komentujú všetko, čo život prináša, prípadne, čo by priniesť mohol. K tomu zopár piesní v podaní Petra Lipu s klavírnou podporou Lipu juniora," priblížil nový program riaditeľ divadla Pavol Danišovič.

Moderátorkou programu bude Elena Vacvalová a spolu s ňou budú udalosti z ostatného obdobia glosovať Oľga Feldeková, Milan Lasica a Marián Leško.