Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

BLOCKCHAIN AKO PRÍLEŽITOSŤ PRE NAPREDOVANIE VEREJNÉHO SEKTORA

Foto: BLOCKWALKS

BLOCKWALKS - prvá konferencia svojho druhu vrámci Európskej únie zameraná na budúcnosť verejného sektora s využívaním technológie blockchain

Bratislava 9. október (OTS) - Už zajtra - 10. októbra 2018 otvoria J.E. podpredseda vlády a minister financií Slovenskej republiky Peter Kažimír a J.E. podpredseda Európskej komisie pre energetickú úniu Maroš Šefčovič v priestoroch Bratislavského hradu unikátnu konferenciu BLOCKWALKS plnú nadšencov technológie blockchain a vládnych predstaviteľov z krajín EÚ.

Priemyselná revolúcia v digitalizácii a rýchly rast technológie blockchain zohrávajú kľúčovú úlohu pri napredovaní verejného sektora. V nadchádzajúcich rokoch budú mať nezastupiteľnú úlohu a silný vplyv na širšie zmeny v našej spoločnosti ako celku. Konferencia BLOCKWALKS je organizovaná za účelom rozpútania diskusií o tom, ako budú tieto zmeny vplývať na nás, a ako tieto zmeny môžu ovplyvniť náš prospech a pokrok.

Súčasťou konferencie budú prednášky medzinárodných špičkových expertov oblasti technológie blockchain, okrem iných aj kľúčového experta Nicka Szaba -priekopníka v oblasti cryptocurrency a smartcontractov a vládnych predstaviteľov, ktorí už majú s blockchainom skúsenosť vo verejnom sektore, či vidia v blockchaine príležitosť práve pre napredovanie verejného sektora.

Viac informácií o konferencii a speakroch nájdete na www.blockwalks.com.