Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Čakáte bábätko alebo ste mamička na materskej dovolenke?

Miss Tehuľka 2010 - Antalová Helena Foto: Lotos Communication s.r.o.

Aj vy sa môžete stať kráľovnou krásy!

Bratislava 8. októbra (TASR-OTS) - Túto jedinečnú možnosť vám ponúka 6. ročník súťaže Miss Tehuľka a Miss Mami 2012. Stačí, ak do 15. októbra vyplníte na www.misstehulka.sk formulár a pripojíte svoju fotografiu.

Súťaž, ktorá umožňuje mamičkám ukázať svetu ich krásu a atraktivitu, nehľadá ideálne telesné proporcie a dokonalosti. Cieľom je skôr upozorniť na jedinečnosť materinského šarmu a charizmy, ako aj poukázať na pravé hodnoty materstva. Mamičky sa vďaka tomu začnú vnímať z inej perspektívy, naplno sa tešiť z rastúceho bruška a vychutnávať si chvíle na materskej dovolenke.

Prehľad priebehu súťaže
Súťaž prebieha na webovej stránke www.misstehulka.sk, kde sa do 15. októbra 2012 môžete prihlásiť prostredníctvom formuláru a poslať svoju fotografiu.

Po ukončení prihlasovania, sa na portáloch www.misstehulka.sk a www.najmama.sk spustí hlavné hlasovanie, kde bude verejnosť hodnotiť jednotlivé fotografie súťažiacich. Na začiatku novembra sa z oboch kategórií vyberie 10 fotografií s najväčším počtom klikov.

Od 1. novembra do 25. novembra sa na www.najmama.sk bude hlasovať o 3 najkrajšie mamičky z oboch kategórií. Tehotná mamička s najvyšším počtom hlasov získa titul Miss Tehuľka 2012 a mamička na materskej dovolenke získa titul Miss Mami 2012.
Okrem toho sa verejnosť môže zapojiť aj do hlasovania o najkrajšiu zo všetkých prihlásených súťažiacich – Miss Sympatia.

Súťaž Miss Tehuľka a Miss Mami 2012 má však aj svoju absolútnu víťazku - Miss Pretty Mum. O nej rozhodne v Poluse 13. decembra o 16.00 h porota zložená zo známych osobností, ktoré sa zároveň stali aj patrónmi súťaže. Tejto úlohy sa zhostili Mária Čírová, Aneta Parišková, Lenka Šoóšová, Karin Majtánová, Zuzana Haberová, Jaro Bekr či Ady Hajdu. Návštevníkov na slávnostnom podujatí okrem toho čaká prehliadka tehotenskej i detskej módy a nebudú chýbať hudobné či tanečné vystúpenia.

Víťazky v jednotlivých kategóriách, ako aj všetky finalistky, sa budú môcť tešiť nielen z príjemného pocitu, ktorý vďaka súťaži získajú, ale aj z krásnych cien. Medzi nimi bude napríklad stavebné sporenie pre dieťa spolu s finančnou odmenou, kozmetické balíčky rozmanitého charakteru, wellness poukážky, či poukážky na nákup kúpeľnových doplnkov. Víťazky si však budú môcť vychutnať aj pobyt v príjemnom penzióne.