Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Chcete byť stále v obraze, pozrite sa ako na to

Foto: Pozri.sk

Slovenský internetový portál Pozri.sk sa špecializuje na vyhľadávanie internetových stránok a ich zoraďovanie do katalógu.

Bratislava 26. novembra (OTS) - Na Slovenskom Internete figuruje od roku 2001 a svojim návštevníkom poskytuje množstvo zaujímavých informácií a služieb, ktoré ponúka v prehľadnej a rýchlej forme s prízvukom na vždy aktuálny charakter.

Internetový portál http://www.pozri.sk sa primárne prezentuje ako katalóg webových stránok a disponuje s databázou desiatok tisíc odkazov. Pridávanie nových internetových stránok do databázy katalógu je bezplatné a vďaka vhodne tematicky zvolenej škále jednotlivých kategórií a technickej jednoduchosti vkladania nových stránok sa databáza každým dňom rozširuje. Kvalitatívnej hodnote katalógu napomáha ručné schvaľovanie a pravidelné kontrolovanie nových internetových stránok administrátorom, ktoré užívatelia do katalógu pridávajú.

Portál Pozri.sk popri svojej hlavnej línii katalógu stránok ponúka aj neprehliadnuteľné množstvo ďalších tematických sekcií, ako napríklad medzi užívateľmi obľúbenú sekciu správy, s prehľadom viac ako sto aktuálnych správ denne z oblasti politiky, športu, spoločenského života, financií, zdravia, kultúry a iných. Táto sekcia obsahuje aj Video správy. Obľúbenou tematikou službou je aj sekcia počasie, ktorá ponúka aktuálnu aj dlhodobú predpoveď počasia, podľa sezóny obohatenú o predpoveď počasia v letoviskách či snehové spravodajstvo v jednotlivých lyžiarskych strediskách. Samozrejmosťou je možnosť predpoveď počasia až na desať dní dopredu.

Za spomenutými tematickými sekciami v obľube nezaostávajú ani ďalšie príťažlivé tematické okruhy, ako napríklad recepty, inzeráty, reality, televízny program, humor, autobazar, horoskopy a ďalšie.

Veľký dôraz je kladený na jednoduchosť a orientovanie sa v jednotlivých sekciách stránky ako aj technickú zrozumiteľnosť bežných užívateľských úkonov. Vkladanie nových odkazov, pridávanie názorov do diskusií, hodnotenie vtipov a podobne, sa tak pre návštevníka stránky stáva nenáročným úkonom.

Návštevnosť a obľúbenosť stránky Pozri.sk sa každým rokom úspešne zvyšuje, navštívi ju mesačne takmer milión návštevníkov a tisíce sympatizantov prilákala aj na sociálnu sieť.