Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Zažite Deň detí na veľkej pirátskej lodi

Foto: SHOPPING PALACE

Šermiarske súboje, pirátske tance so Strikemanom, maľovanie lodnej plachty na veľkej pirátskej lodi a mnoho ďalších sprievodných akcií.

Bratislava 31. mája (OTS) - To všetko má nákupné centrum Shopping Palace Zlaté Piesky pripravené pre deti na ich sviatok MDD.

V sobotu 1. júna môžu deti zažiť skutočné dobrodružstvo v duchu starých pirátskych čias. Od 11.00 h ich v nákupnom centre čaká bohatý program a najmä – veľká pirátska loď, ktorej lodnej plachty môžu spoločne vymaľovať. A na pamiatku si na nej urobiť peknú fotku, samozrejme, v pravom pirátskom kostýme!

Okrem toho na každého malého návštevníka čaká veľa pekných akcií. Na šermiarskom workshope sa naučia, ako narábať s mečom a s Divadlom na kolesách sa vydajú po stopách strateného piráta. S tanečníkom Laci Strikeom si zasa vyskúšajú pravé pirátske tance. Najlepší tanečník či malá tanečnica si vďaka tomu môžu vytancovať skvelú odmenu – bezplatný celoročný vstup do detského sveta! Okrem toho návštevníkov čaká vystúpenie malých tanenčním zo štúdia EtnoDance.
Na podujatí, ktoré bude moderovať Lenka Šoóšová, nebude chýbať maľovanie na tvár, či jazda na zapožičaných korčuliach a bicykloch. Deti zároveň uvidia, ako sa razia mince a jednu z nich si aj odniesť domov. Na sladké osvieženie bude k dispozícii cukrová vata.

Nezabudlo sa však ani na rodičov! Ich fotky s pirátskou loďou sa dostanú na profil www.facebook.com/shoppingpalace, vďaka čomu sa môžu zapojiť do súťaže o atraktívny víkend a luxusným autom. Táto šanca potrvá až do 30. júna.

Pre všetkých, ktorí by tento deň chceli ukončiť príjemným zážitkom, bude o 21.30 h pripravené premietanie filmu Piráti z Karibiku v Autokine Shopping Palace priamo pred nákupným centrom.