Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Magazín

Deň matiek v krásnom balení

Deň matiek v krásnom balení Foto: Sanctuary Spa

Misiou Sanctuary Spa je zdôrazňovať dôležitosť starostlivosti o seba. Matky pod tlakom každodenných povinností práve na toto zabúdajú. Pri príležitosti ich sviatku je tu skvelá príležitosť, oceniť túto náročnú prácu a zároveň im dať možnosť, aby urobili niečo dobré pre seba.

Bratislava 7. mája (OTS) - Väčšina mamičiek musí denne zvládnuť veľké množstvo úloh –nezastavia sa od skorého rána až do neskorého večera. Tie zamestnané aj tie, čo sú s deťmi doma. Na kvalitný oddych im nezostáva čas a mnohým ani prostriedky. Ženy radšej kúpia niečo pekné či chutné deťom, ako sebe voňavú soľ do kúpeľa. A to je škoda, pretože dlhodobý stres matiek sa vracia ako bumerang a negatívne ovplyvňuje celú rodinu. Výskumy preukázali, že ak je spokojná a šťastná mama, sú také aj deti a celá rodina. Zavedenie pravidelných skrášľovacích rituálov do denného režimu, hoci aj krátkych a v domácom prostredí, umožní matkám sústrediť sa na seba na niekoľko vzácnych okamihov. Aj takáto „meditácia“ môže pomôcť zabrániť vyhoreniu a podporiť ich emocionálnu pohodu.



Bleskové kúpele pre relax
Domáci wellness, to sú skrášľovacie rituály bez výčitiek svedomia, veľkých výdavkov alebo straty drahocenného času. Celoročné balíčky od Sanctuary Spa sú na tento účel ako stvorené.

Darčekové sady Sanctuary Spa boli premyslene vytvorené s ohľadom na rituál starostlivosti o seba, pričom každý z produktov vo vnútri balíčkov je vybraný tak, aby hladko spolupracoval na vytvorení dokonalého okamihu domácich kúpeľov. Táto idea absolútne korešponduje s myšlienkou Dňa matiek aj s potrebou relaxu po náročnom dni. Navyše sú tieto výrobky v krásnom balení a celkom určite potešia každú ženskú dušu.


Kolekcia ľalia a ruža LITTLE MOMENTS: v darčekovej krabičke ukrýva sprchový gél (250ml), telový píling (50ml) a telové mlieko (250ml).
Cena spolu: 22,95 EUR



Darčekové srdce LOST IN THE MOMENTS obsahuje soľný píling (60g), balzam na popraskané päty (75ml), krém na ruky (30ml), penu do kúpeľa (75ml), telové maslo (75ml).
Cena spolu: 24,95 EUR


Luxusná kozmetická taštička SIGNATURE TREATS obsahuje sprchový gél (250ml), telové maslo (75ml), telový píling (100ml), telové mlieko (75ml) a hubku na sprchovanie.
Cena spolu: 27,95 EUR



Darčeková súprava v krabičke PAMPER HAMPER ukrýva sprchový olej (150ml), soľný peeling (60g), perlové telové maslo s prírodnými olejmi (150ml), pena do kúpeľa (150ml) a balzam na popraskané päty (75ml).
Cena spolu: 19,95 EUR


NOVINKA
Pre milovníkov vôní je tu nová kolekcia Golden Sandalwood, ktorá predstavuje biele svieže hrejivé tóny čierneho korenia, frézie a santalového dreva, ktoré rozmaznávajú zmysly, zatiaľ čo prírodné oleje vyživujú a zanechávajú pokožku zamatovo hebkú.
Trojfázový sprchový gél Golden Sandalwood, 200ml - 10,95 EUR
Hydratačná krémová pena s olejmi Golden Sandalwood, 200ml - 15,95 EUR
Perlové telové maslo Golden Sandalwood, 300ml - 16,95 EUR
Telové mlieko na vlhkú pokožku Golden Sandalwood, 200ml - 12,95 EUR


Sanctuary Spa sú vaše vlastné kúpele na každý deň. Tieto špičkové prípravky krásy s luxusnými ingredienciami, zmyselnými textúrami a zahaľujúcimi vôňami nájdete v predajniach dm a na vhcosmetics.sk