Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Dámska jazda s Evitou

Foto: Evita Urbaníková

Špeciálna víkendová „Dámska jazda s Evitou“ sa chystá 22. - 24. Novembra v GINO PARADSIE Bešeňová.

Bešeňová 12. novembra (OTS) - Evita príde aj so Zuzkou Vačkovou alias Alicou z Paneláku a spolu s dámami sa budú rozprávať o knihách, o všetkých babských témach a možno aj o zákulisí Paneláku.

Špeciálna víkendová „Dámska jazda s Evitou“ sa pripravuje 22. - 24. novembra v GINO PARADISE Bešeňová. Do vodného raja príde Evita Urbaníková, aby sa s čitateľkami a fanúšičkami podelila o svoje životné skúsenosti, o knihách a ich hrdinkách a o všetkom čo bude dámy zaujímať. Aby nebolo sama, berie si zo sebou Zuzku Vačkovú alias Alicu z Paneláku. Predstavia všetkým novú knihu, ktorú spolu vydávajú, a možno počas babskej debaty preniknú navonok nejaké zákulisné informácie z Paneláku. Súčasťou podujatia bude aj autogramiáda.

V rámci špeciálneho víkendového balíčku si dámy užijú neopakovateľný relax v 7 vonkajších geotermálnych bazénoch, 3 vnútorných antikorových bazénoch, vírivkách. Okrem toho na všetkých čaká exkluzívne Wellness & Spa s 5 saunami.

Neopakovateľný víkendový relax s komfortným ubytovaním, špeciálnou babskou debatou si môžu klientky objednať len za 120 €! Viac informácii na www.ginoparadise.sk.