Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

Fanúšikovia skladania nábytku IKEA si môžu zmerať sily v AVIONE

Fanúšikovia skladania nábytku IKEA si môžu zmerať sily v AVIONE Foto: AVION

Radi skladáte nábytok IKEA? Zmerajte si sily s ďalšími „skladačmi“ z celého Slovenska v netradičnej súťaži v AVIONE!

Bratislava 14. mája (OTS) - Až 5 000 eur na nákup nábytku v obchodnom dome IKEA si môže domov odniesť dvojica, ktorá v sobotu 18. mája 2019 najrýchlejšie zmontuje nábytok IKEA. Najväčšie nákupné centrum na Slovensku AVION v Bratislave totiž pripravilo už druhý ročník netradičnej súťaže Vyhraj nábytok IKEA za 5 000 eur.

Súťaž v skladaní IKEA nábytku IKEA sme odštartovali prvý krát minulý rok a pre veľký záujem sme sa rozhodli zápolenie zopakovať aj tento rok. Vlani mali o súťaženie záujem desiatky ľudí z celého Slovenska, tento rok sú to už stovky ľudí, z ktorých vyberieme 16 dvojíc. Najrýchlejšie z nich postúpia do finálového kola, kde môžu vyhrať 5 000 eur na nákup IKEA kuchyne, obývačky či spálne IKEA. Všetkým držíme palce! Zároveň pozývam všetkých fanúšikov AVIONUvionu a IKEA, aby prišli v sobotu fandiť a vyskúšať si rôzne zábavné hry, ktoré sme pripravili pre malých aj veľkých návštevníkov,“ prezradila Katarína Michaliaková, marketingová manažérka AVION Shopping Parku v Bratislave.

Na to, aby ste mohli sedieť na novej pohovke, variť na novučičkom sporáku či užívať si víkendové leňošenie v pohodlnej novej posteli z IKEA, stačí sa prihlásiť do súťaže v skladaní nábytku cez online formulár alebo priamo na mieste v deň eventu v čase do 10.:00 hod.

Vybrané súťažné dvojice prihlásené cez online formulár bude kontaktovať AVION. Posledné štyri miesta ostatnú pre dve dvojice, ktoré sa budú chcieť prihlásiť priamo na mieste, teda v deň súťaže – v sobotu 18. mája 2019. Nábytok, ktorý poskladajú finalisti vo finálovom kole, daruje AVION vybranej bratislavskej základnej škole.

Návštevníci AVIONU môžu počas sobotňajšej súťaže vyhrať množstvo ďalších cien – za najrýchlejšie zjedenie porcie švédskych guľlôičoiek, najrýchlejšie navlečenie posteľných náavliečiek či zdolanie najväčšieho počtu hot-dogov.

Kompletné pravidlá súťaže nájdete TU.