Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

V Gino Paradise Bešeňová si to všetci pekne odskákali

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

V sobotu sa vodný raj GINO PARADISE Bešeňová ostriasal v základoch! Príčinou nebolo zemetrasenie ale hromadné skákanie – jumpovanie na takmer 90 trampolínach. Všetci si to v sobotu poriadne odskákali.

Bešeňová 8. júla (OTS) - Vodný raj sa v sobotu otriasal v základoch. Spôsobilo to hromadné skákanie – jumpovanie účastníkov akcie Summer Jumping, bol to už druhý ročník skvelej športovej akcie. V areáli bolo takmer 90 trampolín priamo pri bazénoch. Jednotlivými lekciami Jumpingu návštevníkov previedli inštruktori Števka Matulová, Zuzka Feltovičová, Lucka Iváková, Šárka Bartánusová a Miška Konfálová.

Celý deň sa skákalo počas šiestich hodín! Ako hovorí spoluorganizátorka Lucia Lajčiaková: „Ľudia v GINO PARADIS Bešeňová sú úžasní, všetci sme sa na túto akciu neskutočne tešili, takéto akcie sú vždy oživením toho bežného jumpingu. Je to skvelý pocit odskákať 2 hodiny a potom sa hodiť do bazéna a zároveň relaxovať. Každý si to tu užil, niektorí o to viac, že vyhrali v tombole hodnotné ceny.“ Lucia tiež zhodnotila účasť na akcii: „Tento rok sa nám podarilo zabezpečiť a plne obsadiť až 84 trampolín, teda takmer 3 x viac ako minulý rok, uvidíme čo nás čaká budúci rok. Každopádne už teraz sa tešíme na ďalší ročník“.

Aj Summer Jumping patrí do celoletných akcii Bešeňová v pohybe, kde to toto leto skutočne žije. „Sme skutočne radi, že sme do GINO PARADISE Bešeňová prilákali nadšencov tohto zaujímavého športu. Zároveň aj bežní laici mohli vidieť o čom je jumping a mohli sa kedykoľvek zapojiť.“ Zhodnotila akciu Ing. Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka GINO PARADISE Bešeňová. V areáli zaznamenali vyšší záujem o tento šport, preto sa bude počas celého leta jumpovať od nedele do piatku v areáli v pravidelných jumpingových hodinách.

Bešeňová v pohybe pokračuje aj nasledujúcim víkendom, ktorý sa bude niesť v znamení fitness.

Toto leto je výnimočné aj preto, že sa návštevníci môžu zapojiť do súťaží o hodnotné ceny. Najpríťažlivejšou súťažou je súťaž „Vyhraj Mercedes-Benz na víkend s plnou nádržou“. Zapojiť sa môže každý dospelý návštevník, ktorý si zakúpi vstup Business Plus alebo VIP Plus, na bloček vypíše povinné údaje, bloček stačí už len hodiť do označenej urny pri vystavenom Mercedese-Benz v areáli. Toto nádherné vozidlo už má aj svojho prvého majiteľa, Martin K. z Bardejova sa teší: „som veľmi šťastný, že som vyhral Mercedes-Benz s plnou nádržou na víkend, nemôžem tomu uveriť, je tu super pocit, už sa teším a určite si spravím výlet z Bardejova do Bratislavy.“


Počas celého leta a týchto skvelých akcií sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend, dovolenky a o super ceny. Viac na www.ginoparadise.sk