Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

High fashion ožíva už aj v Bratislave

m.ona fashion gallery Foto: m.ona fashion gallery

Potrebujete večerné šaty, či nápadité a kvalitné oblečenie do práce, ktoré odzrkadľuje aktuálnu módu?

Bratislava 5. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Je pre Vás dôležité, aby ste boli výnimočná? Potrpíte si na bohatom výbere modelov od známych návrhárov, kvalitných materiáloch a profesionálnom prístupe?

M.ona fashion gallery je miestom kde všetko toto zákazníčka nájde a ešte oveľa viac.

6. novembra 2012 sa na Dunajskej ul. 46 Bratislava oficiálne otvorí concept store m.ona fashion gallery s poprednými návrhármi Českej Republiky a Slovenska, ktorý ponúkne zákazníčkam exkluzívne kusy oblečenia, dostupné jedine tu.

Concept store m.ona fashion gallery ponúka zákazníčkam ikony domáceho a českého módneho sveta: Miklosko Fashion Design, Michaela Ľuptáková, Jana Gavalcová, Marcel Holubec W., Tatiana Kovaříková, Petra TIQE Balvínová, Klára Nademlýnská, Kateřina Geislerová, TEG, Zděnka Imreczeová, Delor by Mirka Talavašková a Mirka Talavašková.

Každý návrhár poskytol m.ona fashion gallery exkluzívne modely z aktuálnych kolekcií. Sú medzi nimi unikátne kusy (one piece only) ale väčšina modelov je dostupná vo viacerých veľkostiach. Zákazníčkam je ponúknutá aj možnosť dať si ušiť model na mieru.

Ďalšou výnimočnosťou concept storu sú dámske soboty, ktoré sa uskutočnia dvakrát mesačne. Zákazníčky budú mať šancu stretnúť sa s návrhármi, naučiť sa niečo nové o móde, či zúčastniť sa prehliadky pre limitovaný počet osôb.

Každý deň od pondelka do piatku medzi 10:00 a 18:00 na Vás čaká team m.ona fashion gallery a máte možnosť stretnúť sa aj s majiteľkou concept storu, Evou Příkaskou, ktorá Vám priblíži príbehy modelov a kolekcií.
Nestíhate počas týždňa? Nevadí. M.ona fashion gallery Vám na objednávku otvorí aj počas víkendu.

I AM m.ona I AM FASHION

Viac o kolekciách a návrhároch nájdete na www.monafashion.sk alebo na našej facebookovej stránke.