Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Magazín

Štvrťfinalistov hokejovej extraligy predstavili krásne modelky

Na snímke modelky predstavili dvojice klubov počas tlačovej konferencie pred štartom Slovnaft play off Tipsport extraligy v ľadovom hokeji 4. marca 2013 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Play off sa ponesie v znamení dvoch názvov Slovnaft play off Tipsport extraliga.

Bratislava 5. marca (TERAZ.sk/TASR) - Vrchol hokejovej sezóny zaživa aj slovenská extraliga. Poznáme už štvrťfinálové dvojice, ktoré zabojujú o titul slovenského majstra. Celému aktu však predchádzala krátka prezentácia hokejových duelantov. Jednotlivé kluby predstavili stroho oblečené dievčatá.

Portál TERAZ.sk prináša z prezentácie pár fotiek.


Zvolen vs. Banská Bystrica


Dvojica Zvolen - Banská Bystrica
Foto: TASR/Martin Baumann



Košice vs. Poprad


Dvojica Košice - Poprad
Foto: TASR/Martin Baumann



Nitra vs. Trenčín


Dvojica Nitra - Trenčín
Foto: TASR/Martin Baumann



Piešťany vs. Skalica


Dvojica Piešťany - Skalica
Foto: TASR/Martin Baumann


Play off sa ponesie v znamení dvoch názvov Slovnaft play off Tipsport extraliga, teda jej dvomi oficiálnymi partnermi pre vrcholiaci ročník. Vo vyraďovacej fáze už v stredu a vo štvrtok (6.-7. marca) nastúpia proti sebe HKM Zvolen (1) - HC'05 Banská Bystrica 8) a HC Košice (2) - HK Poprad (7), v piatok a sobotu (8.-9. marca) rozohrajú štvrťfinále zostávajúce dvojice HK Nitra (3) - Dukla Trenčín (6) a ŠHK 37 Piešťany (4) - HK 36 Skalica (5). Hrať sa bude na štyri víťazné zápasy, to znamená, že prví postupujúci môžu byť známi v pondelok 11. marca, resp. v stredu 13. marca. Najneskôr však 18. alebo 19. marca. Všetky stretnutia play off sa v prípade nerozhodného stavu budú po úprave ľadovej plochy predlžovať o desať minút. Ak v predĺžení padne gól, mužstvo, ktorému sa to podarilo, zvíťazí, v prípade remízového stavu aj po predĺžení prídu na rad samostatné nájazdy.

Celá fotogaléria