Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

IKEA Bratislava získala opäť ocenenie MasterCard Obchodník roka

Foto: Ikea

IKEA Bratislava získala opäť ocenenie MasterCard Obchodník roka v kategórii Obchodník s nábytkom a bytovými doplnkami.

Bratislava 25. apríla (OTS) - V rámci ocenenia MasterCard Obchodník roka 2018 boli už šiesty raz vyhlásení najlepší obchodníci pôsobiaci na slovenskom trhu. IKEA Bratislava opäť získala prvenstvo v kategórii Obchodník s nábytkom a bytovými doplnkami.

Súťaž MasterCard Obchodník roka oceňuje tých najlepších obchodníkov v určených kategóriách maloobchodu a súčasne pomáha spotrebiteľom v orientácii na trhu. Víťazi sú vyberaní na základe reprezentatívneho prieskumu verejnej mienky. Prieskum prebehol v marci 2019 formou on-line dotazovania na vzorke 1500 respondentov vo veku 15 – 69 rokov.
Foto: Ikea

„Sme nesmierne radi, že sme si opäť udržali najvyššiu priečku vo svojej kategórii. Oceňujeme lojálnosť našich zákazníkov a to, že nás vnímajú ako dôveryhodnú firmu a radi sa k nám opätovne vracajú. Za to patrí vďaka všetkým mojím kolegom,“ povedal Richard Citnar, riaditeľ obchodného domu IKEA Bratislava. „Zároveň je to veľký záväzok, aby sme si túto pozíciu nielen zachovali, ale neustále sa zlepšovali a boli sme pre našich zákazníkov ešte dostupnejší,“ dodáva.
Foto: Ikea

Okrem prvého miesta v kategórii Obchodník s nábytkom a bytovými doplnkami získala IKEA Bratislava celkovo 4. miesto v porovnaní s ostatnými predajcami bez ohľadu na kategóriu.