Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Magazín

Jar - čas kvetinových vzorov i veselých farieb

Jar - čas kvetinových vzorov i veselých farieb Foto: Butikovo.sk

Azda sa nenájde žena, ktorá by nemilovala kvety. Dostávame ich vo svojom živote veľakrát či už od partnera alebo našich detí.

Bratislava 24. apríla (OTS) - Veď čím najviac potešíte ženské srdce? Práve krásnym kvetom, ktorý je darovaný z lásky.

Vedia to aj módni návrhári, a preto všetkým milovníčkam kvetov ponúkajú možnosť mať kvetinky pri sebe či na svojom obľúbenom oblečení stále v podobe kvetinových vzorov. Hravé kvetinové vzory Vám zaručene vylepšia náladu a zabezpečia pozornosť Vášho okolia.

Zaujímavý kvetinový outfit? Nech sa páči!
Cítite aj Vy, že je čas na zmenu? Máte vďaka jarným slnečným lúčom veselšiu náladu a túžite to vyjadriť aj svojím oblečením? Tak kvetinové vzory sú pre Vás ako stvorené! Pri výbere jarných kúskov s kvetinovým vzorom nemusíte veľa rozmýšľať. Odvážnejšie ženy môžu experimentovať aj s kombináciami rôznych druhov vzorov s veľkosťami kvetín.

Ak je Vaším obľúbeným kúskom dámske sako, skúste vsadiť na kvetinové sako, ktoré bude hýriť veselými jarnými farbami. Kvetinový vzor môžete doplniť do outfitu aj jemnejšie v podobe drobných kvietkov. Ten krásne vynikne na jednofarebných, jednoduchších kúskoch.

S kvetinami nie je žiadna nuda
Súhlasíte? Verím, že áno! Kvetinové vzory oživia a prežiaria aj ten najnáročnejší a najťažší deň. Dobrou správou je, že nemusíte čakať na slávnostnú príležitosť, aby ste si mohli obliecť svoje obľúbené kvetinky, môžete sa nimi pýšiť každý deň.

S kvetinovými vzormi sa rozhodne nudiť nebudete, ale ak chcete istú zmenu, vyskúšajte napr. kvetinové šaty v kombinácii so streetovými teniskami. Vhodným doplnkom tohto outfitu môže byť elegantná kožená bundička po pás. Alebo môžete vsadiť na kombináciu kvetinových vzorov s inými vzormi. Štýlovo budete vyzerať v kombinácii s kockami, bodkami či inými grafickými vzormi.