Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Je tu výzva, ktorá sa neodmieta

Zuzana Stromková Foto: INTERSPORT

Buď v tíme lyžiarky Stromkovej a ukáž, čo je v tebe.

Bratislava 23. januára (OTS) - Intersport hľadá nadšencov zimných športov, ktorí si zmerajú svoje sily na medzinárodnom podujatí INTERSPORT 5 COUNTRIES’ CHALLENGE v rakúskom lyžiarskom stredisku Zell am See – Kaprun. Všetci priaznivci lyžovania a zimných športov majú jedinečnú príležitosť zažiť neopakovateľné dobrodružstvo a byť súčasťou slovenského tímu na čele so slovenskou akrobatickou lyžiarkou Zuzanou Stromkovou. Výzva stať sa súčasťou nášho tímu, ktorý si už v marci zmeria svoje sily s reprezentantmi z Česka, Maďarska, Rakúska a Nemecka je určená pre všetkých milovníkov hôr, krásnej prírody a zimných športov. Stačí zaslať prihlášku do 31. januára 2019. Na víťazný tím čakajú skipasy a pobyt s polpenziou pre dve osoby v 4* hoteli a poukážka na nákup tovaru v Intersporte v hodnote 500 eur.

INTERSPORT 5 COUNTRIES’ CHALLENGE sa uskutoční v dňoch 20. – 23. marca 2019 v jednom z najznámejších alpských stredísk zimných športov Zell am See – Kaprun. Lyžiari tu nájdu perfektne upravené zjazdovky, moderné lanovky a tri lyžiarske svahy – medzi nimi aj ľadovec Kitzsteinhorn nachádzajúci sa na okraji Národného parku Vysoké Taury. Aj to je ponuka Intersportu pre štyroch Slovákov, ktorí majú teraz jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou slovenskej výpravy.

Hľadáme dvoch influencerov so silným zázemím na sociálnych sieťach a dvoch našich zákazníkov, ktorí majú radi zimné športy, aby sa stali súčasťou slovenského tímu. Jeho ambasádorkou je naša vynikajúca akrobatická lyžiarka Zuzana Stromková. Teší nás, že táto bronzová medailistka v slopestyle na Majstrovstvách sveta v roku 2015, ktorá ako prvá v histórii slopestylu odštartovala aj olympijskú disciplínu, prijala výzvu Intersportu a stala sa hlavnou ambasádorkou a líderkou slovenského tímu tejto medzinárodnej súťaže,“ hovorí Zuzana Vyšinská, marketingová riaditeľka spoločnosti Intersport Slovensko.

Všetky náklady spojené s účasťou našej výpravy v Zell am See – Kaprun sú hradené organizátorom súťaže – spoločnosťou Intersport. „Jediné, čo musia záujemcovia o toto podujatie urobiť, je zaslať prihlášku cez prihlasovací formulár, ktorý je zverejnený na stránke www.intersport.sk. Čas na to majú do 31. januára,“ dopĺňa Vyšinská.

Záujemcovia o členstvo v slovenskom tíme však musia splniť niekoľko podmienok. Predovšetkým musia vedieť lyžovať a dohovoriť sa anglicky alebo nemecky. Potom stačí, ak nahrajú svoju fotku z lyžovania alebo inej športovej aktivity na Facebook stránku Intersportu a vyplnia prihlasovací formulár na stránke www.intersport.sk

Výhercovia, ktorí sa stanú súčasťou slovenského tímu, si zmerajú svoje sily s tímom Česka, Maďarska, Rakúska a Nemecka v štyroch turnajoch:
- Turnaj #1: Turnaj AUDI Ski Run Challenge na Schmittenhöhe - obrovský slalom s meraním času
- Turnaj #2: Kulinársky turnaj na Schmittenhöhe - o najlepšie pripravený a naservírovaný cisársky trhanec
- Turnaj #3: Kitzsteinhorn Challenge - freeride zábava na jednej alebo dvoch doskách na ľadovci
- Turnaj #4: Trailrunning Challenge - o najviac nazbieraných kilometrov