Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Naplánujte si letnú dovolenku

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Leto síce už dávno skončilo a vonku vládne zima, avšak pre netrpezlivých sú už v ponuke nové pobytové zájazdy cestovných kancelárií. Svoju letnú dovolenku tak môžete plánovať už teraz.

Bratislava 6. decembra (OTS) - Veľkou výhodou takéhoto skorého výberu je samozrejme široká ponuka, ktorú tesne pred letom už jednoducho nezoženiete.

Väčšina z nás však môže o exotike len snívať. Aj budúci rok tak bude populárne dobre známe Chorvátsko. Vyhráva nielen známym prostredím a priateľskou mentalitou domácich, ale najmä svojou blízkosťou. Nemusíte tak riešiť letenky a na dovolenku sa pohodlne dopravíte vlastným autom. To ponúka aj možnosti cestovania po okolitých pamiatkach.

Dovolenka je niečo na čo sa tešia asi všetci. Oddych od pracovných povinností je žiadaný a neraz nevyhnutný. Kde budete relaxovať záleží len na Vás, vždy sa však rozhodujeme najmä na základe našich možností. Aj to je dôvod, prečo sa blízke dovolenkové destinácie tešia stále veľkému záujmu.

Na dovolenke by však nemal chýbať fotoaparát. Rodinné fotografie zachytia kúzlo daného okamihu a spomienky budú tak živé dlhý čas. Dnes však už po návrate z dovolenky nemusíte hľadať najbližšie foto. Fotografie si jednoducho vytlačíte aj doma. Potrebovať budete tlačiareň, fotopapier a samozrejme atramentové cartridge, ak hľadáte tie správne navštívte e-shop.

Pokojná dovolenka je snom každého, no s deťmi nie je relax taký, ako by sme si predstavovali. Dlhá cesta autom ich unavuje a ich nervozitu pociťujeme najmä my. Vyhnúť sa však zbytočným stresom pomôžu hračky. Určite preto nezabudnite do auta vziať obľúbené a samozrejme vhodné hračky Vašich detí. K Vianociam sa môžete inšpirovať aj na hrackarstvo.eu.

Nielen na dovolenke však využijete dostatočne veľkú tašku. Vo Vašej kabelke by tak nemala chýbať ekotaška. Chceme predsa chrániť životné prostredie.