Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Markleová potvrdila neúčasť svojho otca na sobotňajšej svadbe

Meghan Markleová, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Meghan Markleová vo štvrtkovom vyhlásení zároveň poďakovala za podporou verejnosti, ktorej sa jej po správach o otcovom zdravotnom stave dostalo.

Londýn 17. mája (TASR) - Meghan Markleová vo štvrtok oznámila, že jej otec sa nezúčastní na jej sobotňajšej svadbe s britským princom Harrym, ktorá sa bude konať na Windsorskom zámku.

"Bohužiaľ, môj otec sa nezúčastní na našej svadbe," povedala Markleová vo vyhlásení, ktoré zverejnil Kensingtonský palác. "Na otcovi mi vždy záležalo a dúfam, že mu (teraz) bude poskytnutý priestor, ktorý potrebuje, aby sa sústredil na svoje zdravie," citovala ďalej z vyhlásenia tejto americkej herečky agentúra DPA.

O neúčasti 73-ročného Thomasa Marklea na obrade sa špekulovalo už niekoľko dní. Samotný Markle, ktorý žije v Mexiku, totiž nedávno webovému magazínu TMZ povedal, že potrebuje v stredu podstúpiť menšiu operáciu srdca. Média v tejto súvislosti uvádzali, že zákrok, ktorý popísal, by štandardne vylučoval, aby krátko po ňom absolvoval dlhý let.

Markleová vo štvrtkovom vyhlásení zároveň poďakovala za podporou verejnosti, ktorej sa jej po správach o otcovom zdravotnom stave dostalo. "Vedzte prosím, ako veľmi sa s Harrym tešíme, že s vami v sobotu budeme môcť zdieľať náš výnimočný deň," dodala.