Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Motorkári v Bojniciach otvorili svoju sezónu

Na Hurbanovom námestí v Bojniciach v sobotu 20. apríla 2013 odštartovali svoju sezónu motorkári nielen z hornej Nitry, ale i zo vzdialenejších miest. Organizátori otvorenia sezóny - Opening road E50 - odhadli účasť približne na 300 motoriek. Foto: TASR/Alexandra Moštková

Organizátori otvorenia sezóny - Opening road E50 odhadli účasť na približne 300 motoriek.

Bojnice 20. apríla (TASR) - Na Hurbanovom námestí v Bojniciach dnes približne o 10.00 h odštartovali svoju sezónu motorkári nielen z hornej Nitry, ale i zo vzdialenejších miest. Organizátori otvorenia sezóny - Opening road E50 odhadli účasť na približne 300 motoriek. V popoludňajších hodinách sa motorkári na svojich strojoch presunú cez Prievidzu do Handlovej, kde na nich čaká guláš či súťaže a vo večerných hodinách aj dve afterpárty v kluboch v Handlovej a Prievidzi.

"Po dlhej zime konečne nastalo dobré počasie, tak dnes ako každý rok otvárame sezónu pre motorkárov z nášho regiónu a z najbližšieho okolia. Prišli však aj chalani z Bratislavy a ostatných kútov Slovenska, z Trenčína, Dubnice nad Váhom, Oravy. Vzhľadom na toto počasie tu môže byť aj do 300 motoriek," priblížil účasť Andy z Terathels CSC Prievidza a doplnil, že mesto Bojnice vyšlo motorkárom v ústrety a umožnilo im vstup na zrekonštruovanú zónu. "Mestám, ktoré sa na otvorení zúčastňujú tiež záleží na tom, aby sa takáto akcia konala. Od tohto termínu nás bude vidieť ďaleko viac na cestách ako doteraz," dodal Andy.

Na Hurbanovom námestí v Bojniciach v sobotu 20. apríla 2013 odštartovali svoju sezónu motorkári nielen z hornej Nitry, ale i zo vzdialenejších miest. Organizátori otvorenia sezóny - Opening road E50 - odhadli účasť približne na 300 motoriek.
Foto: TASR/Alexandra Moštková
Podľa slov Andyho na otvorení sezóny sa nenachádza motorka, ktorá by si zaslúžila väčšiu pozornosť. "Ja si myslím, že každý má tu svoju motorku ako svoju lásku a pre každého je to majstrovské dielo. To už je len individuálny pohľad, komu sa čo páči. Každá motorka je osobitá, niečím zaujímavá a je to jednoducho taká perla toho človeka. Ženy patria na prvé miesto a motorky, to sú naše druhé lásky," uzavrel Andy.

Organizátormi otvorenia sezóny motorkárov na hornej Nitre sú dva kluby, Terathels CTC Prievidza a Rockers CCC Handlová.