Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

NAY vám doručí tovar už aj večer a cez víkend

NAY vám doručí tovar už aj večer a cez víkend Foto: NAY a. s.

Spoločnosť NAY a. s. rozširuje od júla tohto roka svoje služby týkajúce sa doručenia a vynášky tovaru.

Bratislava 12. júla (OTS) - K službe „Doprava domov s vynáškou zadarmo“ pribudne rozšírená verzia služby „Komfortná doprava domov“. Zákazníci si tak budú môcť objednať doručenie tovaru aj večer do 20.00 hod. alebo počas víkendu.

Pri objednávke „Dopravy domov s vynáškou zadarmo“ si zákazník pri nákupe v predajni alebo e-shope dohodne doručenie a tovar dostane do 2 – 3 pracovných dní. V rámci novej ponuky služby „Komfortná doprava domov“ si zákazník môže vybrať dátum doručenia, vrátane víkendu, dokonca aj presný čas doručenia počas dňa, pričom má na výber z troch časových intervalov (predpoludním 9:00 - 12:00 hod., popoludní 13:00 - 16:00 hod., alebo večer 17:00 - 20:00 hod.). A to ako pri nákupe v predajni, tak aj cez e-shop. Vynáška je nielen do bytu, ale až priamo na miesto určené pre nový spotrebič. Služba tiež zahŕňa rozbalenie a odvoz obalov. Pri vybraných aj zapojenie voľne stojacich spotrebičov, a v prípade záujmu odvoz a ekologickú likvidáciu starého spotrebiča.
Michal Halás: Koordinátor marketingu a služieb zákazníkom NAY
Foto: NAY a. s.

Našou snahou je vychádzať zákazníkom v ústrety a reflektovať na ich potreby a požiadavky. Chceli sme, aby neboli nútení si kvôli doručeniu tovaru vybavovať voľno v práci, či čakať celý deň na to, kedy sa ozve kuriér. Preto sme sa snažili o to, aby im mohol byť tovar doručený po pracovnej dobe a v čase osobného voľna, čo najcielenejšie a najefektívnejšie,“ hovorí koordinátor marketingu a služieb zákazníkom NAY Michal Halás.

Služba „Komfortná doprava domov“ sa týka tovaru s váhou nad 30 kg. Základná cena je 14,90 €, za doručenie cez víkend alebo večer je príplatok 5 €. Viac informácií o podmienkach služieb doručenia a vynášky nájdete na www.nay.sk.