Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Notebook EXPO prinesie novinky predstavené na svetových veľtrhoch

Notebook EXPO Foto: TASR/Martin Baumann

Ako povedal Ondrej Macko z IT magazínu PC Revue, ktorý je hlavným organizátorom podujatia, na výstave pôjde o niekoľko slovenských produktových premiér.

Bratislava 14. marca (TASR) - Tretí ročník Notebook EXPO, ktorý sa bude konať v Bratislave 24. marca, sa bude niesť v súlade s celosvetovým trendom v duchu ultrabookov. Na výstave sa predstavia všetci známi výrobcovia notebookov, notebookového príslušenstva, nebudú chýbať ani výrobcovia z oblasti spotrebnej elektroniky, softvéru a telekomunikácií.

Ako povedal Ondrej Macko z IT magazínu PC Revue, ktorý je hlavným organizátorom podujatia, na výstave pôjde o niekoľko slovenských produktových premiér. Ani tento rok nebudú chýbať novinky z výstavy CES v Las Vegas, MWC v Barcelone a CeBIT v Hannoveri.

Na výstave sa návštevníci budú môcť stretnúť, porozprávať sa a poradiť sa so špičkovými IT odborníkmi, ktorí pomôžu pri riešení rôznych technologických problémov.

Po úspešnom druhom ročníku a pozitívnom ohlase čitateľov sme nemali ani inú možnosť, ako zorganizovať tretí ročník tejto výstavy. Hneď po skončení druhého ročníka sme mali množstvo záujemcov o účasť na pokračovaní. Opäť chceme návštevníkom výstavy priniesť najnovšie informácie zo sveta počítačov a ukázať, že informačné technológie nie sú iba pre špecialistov, ale dokážu spríjemniť život každému jednému z nás. Výstava Notebook EXPO, ktorú organizujeme, si kladie za cieľ ukázať ľudskú tvár informačných technológií a hovoriť o nich s ľuďmi v bezprostrednom kontakte,“ povedal šéfredaktor PC Revue Ondrej Macko.

Okrem toho na účastníkov čaká bohatý sprievodný program. Výstava je spojená s prednáškami o novinkách, nových technológiách použitých v prenosných počítačoch, bezpečnosti, mobilnej komunikácii či iných populárnych témach.