Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Nová atrakcia v Legolande: Svadba princa Harryho a Meghan Markleovej

Ilustračná snímka. Foto: TABLET.TV/Printscreen

Svadbu tvorí takmer 40 tisíc kusov lega.

Windsor 9. mája (TABLET.TV) – V zábavnom parku Legoland v britskom Windsore pribudli figúrky britského princa Harryho a Meghan Markleovej. Celá scéna zachytáva ich veľký svadobný deň. Svadbu tvorí takmer 40 tisíc kusov lega. Za necelých 600 hodín priložilo ruku k dielu celkom osem modelárov. Uviedla to agentúra AP.

"Máme veľmi talentovaný tím tvorcov týchto modelov. Vytvárajú všetky figúrky. Princ Harry bol, samozrejme, vždy súčasťou Legolandu, ale tento raz je to prvýkrát, čo sme vymodelovali Meghan, a preto sme tvrdo pracovali na tom, aby sme ju v svadobných šatách zobrazili čo najlepšie," priblížila pre agentúru AP manažérka Legolandu Lauren Moss.

Replika Windsoru, najväčšieho a najstaršieho obývaného hradu na svete, je poskladaná tak, aby scéna bola zrkadlom skutočnej svadby. Nechýba ani koč z 1500 stavebnicových kociek.

"Hneď, ako sme počuli, že svadba bude vo Windsore, vedeli sme, že chceme vytvoriť Windsorský hrad s touto atmosférou. Preto pozorne sledujeme všetky informácie, aby sme zachytili všetky detaily, až do posledného," uzavrela za Legoland Moss.

Keďže so zvýšeným záujmom zo strany verejnosti sa počíta už dnes, na scéne nechýba ani dav ľudí, ktorí napodobňuje divákov očakávajúcich veľký deň prominentného páru. A síce je zoznam hostí zatiaľ stále tajný, jedným z nich bude aj Elton John, ktorého v dave možno spoznať podľa typických ružových okuliarov.