Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Protivráskové ošetrenie pre vypnutie a formovanie pleti

Protivráskové ošetrenie pre vypnutie a formovanie pleti Foto: Bernard Cassière

Napnutie, formovanie a protivrásková aktivita sú Kľúčové slová pre nové ošetrenie Time Interceptor™.

Bratislava 12. novembra (OTS) - Africkí domorodci už viac ako 100 rokov využívajú terapeutické a úžasné kozmetické účinky pradávnych stromov: Anogeissus leiocarpus a Arganového stromu.

Bernard Cassière sa rozhodol využiť silu prírody a vedomosti domorodcov! Vyvinuli sme nové protivráskové ošetrenie postavené na silných a stabilných základoch. Sila stromov, ktoré prežijú aj v nepriaznivom prostredí v púšti je prenesená do nového protistarnúceho ošetrenia Bernard Cassière. Anogeissus leiocarpus a Arganový strom maximálne spomalia proces starnutia, napnú a oživia pleť. Zázračné extrakty vrátia Vašej pleti esenciu mladosti.

Protivráskové ošetrenie pre vypnutie a formovanie pleti. Napnutie, formovanie a protivrásková aktivita sú Kľúčové slová pre nové ošetrenie Time Interceptor™
Profesionálne salónne ošetrenie
Foto: Bernard Cassière


Profesionálne salónne ošetrenie


1. ČISTENIE
Terapeutka dokonale odlíči vaše oči dvojfázovým odličovačom a pleť Pleťovým mliekom a Pleťovou vodou Bernard Cassiére podľa typu pleti. Následne aplikujeme hĺbkovo čistiaci krém alebo mikropíling pre hĺbkové prečistenie pleti.

2. OŠETRENIE
Hlavný krok ošetrenia Time Interceptor™ pozostáva z niekoľkých veľmi dôležitých krokov:
- Cielené protivráskové ošetrenie: Regeneračné sérum aplikujeme priamo do vašich vrások
- Relaxácia a obnova: Oddýchnite si počas 20 minútovej masáže s masážnym krémom z arganového oleja
- Vypínacia akcia: Revolučná vypínacia maska upokojí Vašu pleť a vypne ju
Okamžitý, omladzujúci liftingový efekt
- Globálna formovacia akcia: Aplikujeme maximálne prepracované regeneračné sérum, pre hĺbkové ošetrenie
- Posledný krok ošetrenia je aplikácia Ľahkého alebo Bohatého krému podľa typu pleti, pre Váš dlhodobý dobrý pocit

3. ZÁVER OŠETRENIA
Na záver vynikajúceho protistarnúceho ošetrenia aplikujeme „naplňovač vrások“ priamo do vrásky. Každá vráska bude samostatne ošetrená jedna po druhej.

Aktívne ingrediencie:
Extrakt z listov arganových stromov, arganový olej, extrakt z anogeissus leiocarpus, proteíny, extrakt z shii take, extrakt z ovsených vločiek, kukuričný extrakt, žerucha.

Domáca starostlivosť


Foto: Bernard Cassière
Crème riche anti-âge - Protistarnúci krém na suchú pleť
Krém s bohatou textúr ktorý hĺbkovo ošetruje pleť, redukuje vrásky a vrásočky. Vynikajúce pre suchú až zmiešanú pleť na denné použitie a pre mastnejšiu pleť ako nočný krém.

Crème légère anti-âge - Protistarnúci krém na zmiešanú pleť
Protivráskový krém, ošetruje, redukuje vrásky a vrásočky a dodá pleti stratenú pevnosť. Ľahká textúra je ideálna pre mastnú a zmiešanú pleť.

Masque anti-âge - Protistarnúca maska
Tento jedinečný gél obsahuje vysoké množstvo AHA kyselín získané z komplexu z malín, čučoriedok a čiernych ríbezlí. AHA kyseliny tonizujú, zjemňujú pleť a dodávajú jej mladosť. Ibištekový extrakt pôsobí proti prvým znakom starnutia, brusnicový extrakt spolu s ryžovým púdrom hydratuje, obnovuje a chráni pleť. Aplikujte každé ráno a / alebo večer na perfektne očistenú pleť.

Sérum anti-âge - Protistarnúce sérum
Ošetrujúce protistarnúce sérum Vás zbaví vrások. Pre všetky typy pleti. Aplikujte ráno a /alebo večer na dokonale očistenú pleť, pod Protistarnúci ľahký, alebo bohatý krém.

Concentré combleur de rides à l’Arganier - Naplňovač vrások
Vrásky naplňujúci koncentrát obsahuje výťažky z listov arganového stromu. Zmierňuje vrásky a jemné linky.

Fonds de teint - Protistarnúci make-up
Prvý produkt z línie dekoratívnej kozmetiky Bernard Cassière, k dispozícii v troch farbách: Naturel Clair, Naturel Moyen, Naturel Foncé, pre perfektný make-up a bezchybnú pleť.
Make -up obsahuje anti-aging komplex zložený z výťažkov z listov arganového stromu pre ochranu pokožky pred aktivitou voľných radikálov.

Viac informácií tu.