Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Fotografovanie s Robertom Vanom v štýlovom hoteli

Po Bratislave prináša Robert Vano Gallery špičkové workshopy aj do Trenčína. Foto: Robert Vano Gallery

Hostiteľom Roberta Vana a jeho dvoch workshopov, ktoré sa uskutočnia 25. – 26. 5. 2013, bude štýlový hotel Elizabeth**** stojaci priamo pod Trenčianskym hradom.

Bratislava 30. apríla (OTS) - Medzinárodne uznávaný lektor a exkluzívne prostredie. To sú dva hlavné atribúty workshopov s fotografom Robertom Vanom, ktorým rastie renomé po celom Slovensku.

O výnimočnej kvalite celodenných workshopov sa presvedčilo už viacero fotografov – ako profesionálov, tak aj tých, pre ktorých je fotografovanie len relaxom a záľubou. Po Bratislave prináša Robert Vano Gallery špičkové workshopy aj do Trenčína.

Charizmatická osobnosť svetovej fotografie, ktorá si získava publikum predovšetkým svojím nezameniteľným zmyslom pre humor, príde do Trenčína po prvý raz. Hostiteľom Roberta Vana a jeho dvoch workshopov, ktoré sa uskutočnia 25. – 26. 5. 2013, bude štýlový hotel Elizabeth**** stojaci priamo pod Trenčianskym hradom od roku 1902.

Charizmatická osobnosť svetovej fotografie, ktorá si získava publikum predovšetkým svojím nezameniteľným zmyslom pre humor, príde do Trenčína po prvý raz.
Foto: Robert Vano Gallery

Týždenník TREND ho nedávno vyhlásil za najlepší mestský hotel na Slovensku a zároveň bol ocenený ako jeden z najlepších hotelov u nás. Účastníci workshopu budú môcť na fotenie využiť jeho luxusne zrekonštruovaný interiér, ako aj krásne wellness Caracalla spa, kde budú môcť kreatívne využiť prítomnosť vodného sveta.

Hostiteľom Roberta Vana a jeho dvoch workshopov, ktoré sa uskutočnia 25. – 26. 5. 2013, bude štýlový hotel Elizabeth****
Foto: Robert Vano Gallery

V trenčianskom hoteli Elizabeth sa uskutočnia dva exkluzívne workshopy s Robertom Vanom – DAYLIGHT AKT (25. 5. 2013) a DAYLIGHT PORTRÉT (26. 5. 2013). Obidva povedie s dôrazom na využitie denného osvetlenia, ktoré preslávilo jeho tvorbu rovnako ako snímky portrétov a aktov. Účastníci, ktorým budú k dispozícii dve skúsené modelky a jeden model, si tak budú môcť porovnať tieto fotografie so snímkami vytvorenými pomocou zábleskového osvetlenia. Samozrejmosťou je individuálny prístup lektora k všetkým účastníkom workshopu, ktorí budú z tohto dôvodu rozdelení do skupín. Pracovať budú s profesionálnou fotografickou a fotometrickou technikou od Darian – Váš foto obchod, ktorý bude asistovať účastníkom pri fotografovaní. Pod vedením Roberta Vana si dokáže každý vytvoriť vlastné profesionálne fotoportfólio.

Workshopy prináša na Slovensko Robert Vano Gallery, ktorá je výhradným zástupcom medzinárodne uznávaného fotografa Roberta Vana a zároveň nesie jeho meno. Robert Vano žil niekoľko desaťročí v zahraničí, tvoril v New Yorku, Paríži, Miláne a Prahe. Jeho snímky zdobili titulky módnych magazínov ako Harper’s Bazaar, Vogue, Elle či Cosmopolitan. V súčasnosti sa prostredníctvom galérie vracia na rodné Slovensko, kde odovzdáva cenné skúsenosti a rady mladším generáciám.

Viac o akciách a aktivitách Roberta Vana na Slovensku sa dozviete tu

V trenčianskom hoteli Elizabeth sa uskutočnia dva exkluzívne workshopy s Robertom Vanom
Foto: Robert Vano Gallery