Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Slovák požiadal priateľku o ruku na pražskom letisku

Foto: idnes.cz

Spot zachytáva príchod mladíka, jeho vyznanie lásky, žiadosť o ruku, partnerkino prekvapenie, jej súhlas, príchod zamestnancov letiska s pohárikmi na prípitok dvojice, sa končí odletom stroja.

Praha 8. novembra (TASR) - O originálnej iniciatíve mladého Slováka, ktorý sa obrátil na pražské letisko s prosbou, aby pred odletom na Nový Zéland mohol v jeho priestoroch požiadať svoju priateľku o ruku a aby letisko jeho vyznanie potajomky nakrútilo na videozáznam, informuje dnes internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na hovorkyňu Letiska Praha Evu Krejčí.

"S priateľkou Michaelou odchádzame zo Slovenska na Nový Zéland, čas návratu je neurčitý. Milujem ju a chcem si ju vziať a aby žiadosť o ruku nebola len tak obyčajná (predsa len som sa živil ako kreatívec), chcel by som ju požiadať o ruku pred odletom na vašom letisku," citoval z minulotýždňového listu mladého muža server.

Letisko dokázalo rýchlo príležitosť na vlastnú pozitívnu prezentáciu využiť, s iniciátorom sa dohodlo tak, že jeho žiadosti vyhovie a videozáznam, ktorého výroba stála rádovo niekoľko tisíc Kč, potom využije na sociálnych sieťach, prezradila hovorkyňa.



Spot, ktorý zachytáva príchod mladíka, jeho vyznanie lásky, žiadosť o ruku, partnerkino prekvapenie, jej súhlasný postoj, príchod zamestnancov letiska s pohárikmi na prípitok dvojice, sa končí odletom stroja do skutočne extrémne vzdialenej destinácie.

Akcia sa podľa hovorkyne vydarila, veď príspevok je najsledovanejším na stránkach letiska od ich septembrového spustenia.