Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Tenisti padajú na wimbledonskej tráve ako´hnilé hrušky´

Bieloruská tenistka Victoria Azarenková leží na dvorci po páde v zápase s Portugalčankou Mariou Joao Koehlerovou v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji v londýnskom Wimbledone v pondelok 24. júna 2013. Foto: TASR/AP

Svoje o tom vie aj Bieloruska Victoria Azarenková, ktorá kvôli pádu na tráve svoje účinkovanie vo Wimbledone predčasne skončila.

Bratislava 26. júna (Teraz.sk) - V pondelok odštartoval tretí grandslamový turnaj sezóny vo Wimbledone. Posvätná tráva All England Clubu je však veľmi zradná. Toľko pádov ako na wimbledonskej tráve sa zrejme nevidí na žiadnom inom grandslamovom turnaji.

Svoje o tom vie aj Bieloruska Victoria Azarenková. Nasadená dvojka odstúpila z Wimbledonu pre zranenie pravého kolena, ktoré utrpela v zápase 1. kola proti Portugalčanke Marii Joao Köhlerovej.

Azarenková sa v pondelňajšom súboji na klzkej tráve nepríjemne šmykla a hoci so sebazaprením dohrala, pre bolesti nemohla nastúpiť na stredajšie stretnutie s Taliankou Flaviou Pennettovou.

Fotoaparáty tlačovej agentúry AP zachytili aj pád Slováka Martina Kližana v zápase 1. kola mužskej dvojhry proti Čechovi Tomášovi Berdychovi.

Poškymyknutie sa nevyhlo ani mužskej svetovej jednotke Novakovi Djokovičovi, bývalej svetovej jednotke Dánke Caroline Wozniackej či finalistovi tohtoročného French Open Španielovi Davidovi Ferrerovi.