Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Tipy na veľkonočné výslužky pre malých aj veľkých šibačov

Tipy na veľkonočné výslužky pre malých aj veľkých šibačov Foto: Nestlé Slovensko s.r.o.

Veľkonočné sviatky sú dňom, na ktorý sa teší najmä mužská populácia, osobitne tá detská.

Bratislava 10. apríla (OTS) - Aj keď postupom času sa pohľad na tieto sviatky mení, faktom zostáva, že u nás ide o dlhoročnú a významnú tradíciu. Aj keď sa jej podoby rôznia a ich duch postupne upadá, mnohí naň stále nedajú dopustiť.
Ak teda predpokladáte, že aj u vás na Veľkú noc zaklopú malí či veľkí šibači a vy ste sa doteraz nestíhali venovať prípravám, nezúfajte. Máme pre vás tipy, ktoré sú nielen originálne a poslúžia ako výborná výslužka pre malých šibačov, ale ktoré vám predtým doma poslúžia aj ako pekná veľkonočná dekorácia.

Stavte na tradičné výrobky a kvalitu
Čokoládové výrobky majú v našich končinách dlhú tradíciu. Značku Orion, patriacu v súčasnosti pod Nestlé, poznali už naši starí rodičia, rodičia a nie sú neznáme ani súčasným deťom. Pod pozorným dohľadom majstrov tu pripravujú čokoládové výrobky z kvalitného kakaa, mlieka a cukru už dlhých 115 rokov. Majú nezameniteľnú bohatú čokoládovú chuť, nie sú príliš sladké, ani príliš mliečne, sú skrátka tak akurát. V obchodoch je dostupná široká ponuka veľkonočných čokoládových chuťoviek a vyznať sa v nich je naozaj ťažké. Preto vsadiť na overenú a kvalitnú značku sa oplatí. O to viac, že pri tak obrovskej ponuke rozoznať kvalitu od lacných a menej kvalitných náhrad je niekedy dosť ťažké.

Orion pripravil na veľkonočné sviatky pre malých šibačov širokú škálu čokoládových darčekov, z ktorej si každý vyberie. Jarné motívy, ako sú veľkonočné vajíčka, zajačikovia, ovečky, kuriatka a množstvo ďalších figúrok, plnené alebo duté. Všetko zabalené do atraktívneho obalu, s rôznymi motívmi, ktoré potešia srdce každého malého šibača.

Veľkonočný luxus aj pre dospelých šibačov
Veľká noc nie je všedná udalosť, preto vyžaduje nevšedné darčeky. Orion myslel aj na dospelých šibačov, pre ktorých je k dispozícii veľkonočné balenie „Orion modré z neba“. Vykúzlite na Veľkú noc svojim blízkym, priateľom, kolegom alebo komukoľvek inému úsmev na tvári a obdarujte ich veľkonočným vajíčkom s prepracovanými pralinkami Modré z neba. Veľkonočné vajíčko obsahuje 4 obľúbené pralinky Fantázia, Dueto, Almondo a Nocciola.

Čokoládové vajce ako výslužka, ale aj chutný dezert
Ten, kto dáva prednosť domácej výrobe, môže vyrobiť plnené čokoládové vajíčka sám. A použiť ich môže nielen ako výslužku, ale aj ako chutný dezert pre občerstvenie šibačov. Stačí zapnúť fantáziu a napríklad Orion duté čokoládové vajíčko alebo inú figúrku môže vyplniť vanilkovým krémom, ovocným pyré alebo pre dospelých šibačov chutným vaječným koňakom.

Výrobky z čokolády majú obrovskú výhodu. Obľubujú ich nielen deti, ale aj tí skôr narodení. Preto tradičné veľkonočné čokoládové vajíčka a figúrky sa nikdy nemôžu minúť účinkom. Potešia malých aj veľkých a prispejú tak k veľkonočnej pohode a radosti.