Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

TO JE MACHER: Eddie Murphy sa po desiaty raz stal otcom

Eddie Murphy. Foto: TASR/AP

Svojho novorodeného syna Maxa Charlesa privítal v piatok so svojou snúbenicou Paige Butcherovou.

Los Angeles 4. decembra (TASR) - Americký komediálny herec Eddie Murphy sa stal po desiaty raz otcom. Svojho novorodeného syna Maxa Charlesa privítal v piatok so svojou snúbenicou Paige Butcherovou, informovala v utorok spravodajská stanica Sky News s odvolaním sa na hercov manažment.

Dieťa je druhým spoločným potomkom tohto páru. Murphy (57) a Butcherová (39), austrálska modelka a herečka, majú už dvojročného syna Izzyho. Pár je spolu od roku 2012.

Eddie Murphy, hviezda z filmov Policajt v Beverly Hills (1984), Cesta do Ameriky (1988) či Zamilovaný profesor (1996), má osem ďalších detí. Najstaršie z nich - syn Eric, ktorého matkou je Paulette McNeelyová - sa narodilo v roku 1989. Druhého syna Christiana, ktorý sa narodil o rok neskôr, má s ďalšou priateľkou Tamarou Hoodovou.

Herec neskôr splodil s modelkou a dnes už exmanželkou Nicole Mitchellovou päť potomkov, ktorých mená sú Bria, Myles, Shayne, Zola a Bella. Zo vzťahu s britskou speváčkou Melanie Brownovou - členkou skupiny Spice Girls - má dcéru Angel Iris, ktorá prišla na svet v roku 2007. Pár viedol súdny spor o jej opatrovníctvo.