Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Čarovné Vianoce pre Vaše deti a bez stresu pre Vás

Foto: TASR/AP

Pri pomyslení na množstvo prác, ktoré na nás čakajú doma pred Vianocami, nevieme kde nám hlava stojí. Treba si však práce rozdeliť, ušetríte si tak stres.

Bratislava 6. decembra (OTS) - Ak pracujete cez týždeň, rezervujte si jeden, či dva víkendy. Veľa stihnete aj v pracovný deň po návrate z práce, pokojne požiadajte o pomoc aj manžela, či staršie deti. Utrieť prach, či poupratovať zvládnu aj bez Vás. Vy sa potom môžete sústrediť na pečenie a varenie. Stres je zabijakom pre naše zdravie, snažte sa mu teda vyhnú za každú cenu. Ak z akéhokoľvek dôvodu jednoducho nestíhate, zmierte sa s tým, že nebudete mať dokonale upratané a upečených 10 druhov koláčov. Veď predsa svet sa kvôli tomu nezrúti a Vianocami sa nekončia všetky dni. Dôležité je, aby ste sa vyhli zbytočnému stresu.

Všetko to predsa robíme pre naše deti a tie si Vianoce predstavujú nielen ako kopu darčekov, ale aj ako príjemné chvíle strávené s rodičmi, vystresovaná matka je teda to posledné čo ich poteší. Darčeky sú pre naše ratolesti hlavným lákadlom, no aj našu pozornosť a lásku si v týchto dňoch jednoducho vyžadujú. Práce si teda rozdeľte, môžete poprosiť aj starých rodičov nech napečú zopár koláčov zo Vás. Stôl tak bude pestrý a nebudete plytvať.
Vy svoj ušetrený čas venujte rodine, či kúpe nevyhnutných darčekov pre deti. Hračky sú veľmi obľúbené, no ak už niečo kupujete, myslite na vhodnosť pre Vášho potomka. Náučné hračky sú tak v kurze, no ak máte doma milovníka autíčok, kúpte automoblox. Pre viac informácií o tejto novinke kliknite sem. Stálicou pod vianočným stromčekom sú samozrejme rozprávky, tie najkrajšie nájdete na ikarus.sk.

Darčekom, po ktorom túžia všetky deti je samozrejme domáci miláčik. Pes je výborný spoločník aj pre deti, výber plemena však podriaďte encyklopédií psov. Výcvikový obojok môže uľahčiť aj jeho výchovu, ponúka ho aj ONNET SHOP s.r.o.