Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Správny darček pre neho a pre ňu

Foto: TASR/Štefan Puškáš

S pokročilým dátumom sa už asi všetci zamýšľame nad vhodným darčekom pre našich blízkych. Ak ich kúpu stále odkladáte, nerobíte dobre. S blížiacimi sa Vianocami rastie počet kupujúcich aj v obchodoch.

Bratislava 6. decembra (OTS) - Ak neradi nakupujete v podobnom strese, mali by ste aspoň časť darov mať už doma. V opačnom prípade si okrem plnej peňaženky pripravte aj pevné nervy.

Nákup darčekov na poslednú chvíľu je vcelku populárny, avšak končí vždy rovnako, a to zbytočným stresom. Ak sa mu chcete vyhnúť úplne, prípadne nemáte toľko času, aby ste mohli tráviť hodiny v nákupných centrách, kliknite na internet. Stále populárnejšie sú aj u nás rôzne e-shopy, ktoré ponúkajú naozaj všetko.

Darčeky tak jednoducho vyberiete pre každého. Deti sú v tomto ohľade síce náročné, avšak otvorene Vám prezradia, čo by radi pod stromčekom našli. Komplikovanejšie je to s nami dospelými. Zväčša v snahe ušetriť zatĺkame akékoľvek predstavy, no často sa nám to vypomstí. Vybrať ten správny dar pre muža nie je až také komplikované. S určitosťou poteší elektronika, ak však toľko peňazí nemôžete investovať, hľadajte lacnejšie darčeky pre mužov. Muži majú zväčša dobrý zmysel pre humor, a tak mu môžete podarovať aj vtipnú maličkosť. Originálne vtipné tričká nájdete aj na www.lawli.sk. Internet je predsa aj na Vianoce dôležitým spojencom.

Ženy sú však oveľa náročnejšie. Zaručene ich poteší šperk, či módny doplnok, muži sa však v tejto oblasti orientujú len veľmi ťažko, a preto radšej dajte prednosť kozmetike. Tou nič nepokazíte, najmä ak vyberiete značku a produkty, ktoré používa. S určitosťou však poteší luxusná kozmetika, vyberať môžete aj v e-shope. Ak chcete kúpiť niečo, čo skutočne využije, nechajte ju nech si vyberie darček sama. Ako inšpiráciu jej môžete ponúknuť aj čižmy na cityshoes.sk, tie sa budú určite páčiť aj Vám.