Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

A. Belousovová sa so svojou stranou zúčastní volieb do VÚC

Anna Belousovová Foto: TASR/Martin Baumann

Forma účasti vo voľbách je podľa Belousovovej ešte otázka budúcnosti.

Bratislava 15. decembra (TASR) – Anna Belousovová chce pomocou svojej strany Národ a Spravodlivosť (NAS) dostať do politiky nové tváre. Pokúsi sa o to aj v nadchádzajúcich voľbách do vyšších územných celkov. Zapojiť sa plánuje aj do ďalších volieb.

"Ambíciou každej politickej strany je úspech vo voľbách na všetkých úrovniach," povedala pre TASR bývalá prvá podpredsedníčka SNS a súčasná šéfka NAS. Belousovová by chcela so svojou stranou uspieť, aby mohla presadzovať program založený na troch pilieroch. "Na vlastenectve, sociálnej spravodlivosti a kresťanských hodnotách," vymenovala. Forma účasti vo voľbách je podľa Belousovovej ešte otázka budúcnosti.

Nepovedala, či chce kandidovať aj ona osobne. "Neriešim svoju kandidatúru. To nie je strana o mne," vyhlásila. Poukázala na to, že v NAS je veľa ľudí, ktorí nikdy neboli v politike. "Naším cieľom je, aby sa do politiky dostali noví ľudia, aj do politiky na úrovni krajov," viedla Belousovová na otázku, či bude kandidovať v niektorých z volieb.