Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia

Belousovová vidí za neúspechom jej strany kampaň

Anna Belousovová Foto: TASR/Martin Baumann

"Nedá sa zvíťaziť ani ubrániť, ak bojujeme s gumipuškami proti tankom. Dnes na Slovensku vyhrávajú voľby médiá a financie," povedala Belousovová.

Bratislava 11. marca (TASR) - Annu Belousovovú neprekvapil volebný výsledok jej strany Národ a spravodlivosť (NaS). Získala 0,63 percenta hlasov. Belousovová výsledok pripisuje aj kampani, ktorá, ako tvrdí, nebola vedená v podmienkach, ktoré zaručovali rovnaké možnosti prezentácie všetkých politických strán.

"Nedá sa zvíťaziť ani ubrániť, ak bojujeme s gumipuškami proti tankom. Dnes na Slovensku vyhrávajú voľby médiá a financie. Predčasné voľby boli v réžii 'starých' strán, ktorým nechýba ani jedno," uvádza sa v stanovisku Belousovovej, ktoré sprostredkoval hovorca Peter Žitňan.

Bývalá členka SNS a zakladateľka NaS pripomína, že jej strana bola zaregistrovaná 18. októbra 2011, teda len niekoľko mesiacov pred predčasnými voľbami. Pre úspech v hlasovaní urobila podľa nej v daných podmienkach maximum. Belousovová ďakuje všetkým voličom, ktorí podporili NaS, ako aj členom strany, "ktorí odrobili v týchto voľbách obrovský kus práce".