Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia

Dominika Cibulková zdolala Petkovičovú a je vo štvrťfinále v New Haven

Na snímke Dominika Cibulková v zápase štvorhry, kde nastúpila s krajankou Danielou Hantuchovou proti dvojici Poliek Agnieszka Radwaňská a Urszula Radwaňská, v 1.kole olympijského tenisového turnaja na OH v Londýne 30.júla 2012. Foto: TASR/Martin Baumann

Dominika Cibulková sa v boji o semifinále stretne s víťazkou duelu medzi turnajovou trojkou Dánkou Caroline Wozniackou a Švédkou Sofiou Arvidssonovou.

New Haven 22. augusta (TASR) - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková postúpila na turnaji v New Havene (637.000 dolárov) už do štvrťfinále. V druhom kole v prvom vzájomnom dueli zdolala Nemku Andreu Petkovičovú hladko 6:4 a 6:1.

Šiesta nasadená Slovenka sa v boji o semifinále stretne s víťazkou duelu medzi turnajovou trojkou Dánkou Caroline Wozniackou a Švédkou Sofiou Arvidssonovou.


dvojhra - 2. kolo:
Dominika CIBULKOVÁ (6-SR) - Andrea Petkovičová (Nem.) 6:4, 6:1



Cibulková bude vo Flushing Meadows nasadenou trinástkou

Slovenská tenistka Dominika Cibulková bude v pavúku záverečného grandslamového turnaja roka US Open v New Yorku figurovať ako turnajová trinástka. Nasadenou jednotkou pri štvrtkovom žrebe bude líderka svetového rebríčka Bieloruska Victoria Azarenková.

Za víťazkou Australian Open Azarenkovou nasledujú ako dvojka Agnieszka Radwaňská z Poľska, ako trojka víťazka z roku 2006 Ruska Maria Šarapovová a nasadenou štvorkou bude trojnásobná šamiónka US Open domáca Serena Williamsová. Obhajkyňa titulu Austrálčanka Samantha Stosurová je turnajovou sedmičkou.