Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia

Súd vzal do väzby brata údajného bossa podsvetia Branislava A. - Erika

Interiér väzenia v Justičnom paláci v Bratislave Foto: TASR/Tomáš Halász

Pri policajnej akcii na východe Slovenska bol zadržaný Radoslav M., ktorý je podľa televízie rovnako ako Karol M. na policajnom zozname objednávateľov vraždy Juraja G.

Bratislava 19. októbra (TASR) - Brata údajného bossa podsvetia Bratislava A. z Veľkých Kapušian - Erika, a jeho údajného komplica Štefana F. dnes zobral súd do väzby.

Obvinení sú z vraždy istého muža v roku 2001, ktorého telo polícia vykopala vo štvrtok (18.10.). Informovala dnes o tom televízia Joj.

Branislav A. si momentálne odpykáva doživotný trest za šéfovanie zločineckej skupine a vraždu. Obžalovaný je aj v prípade vraždy chlapca a mladej ženy v Moste pri Bratislave. Spolu s ním čelí obvineniu aj Karol M., ktorý si mal objednať vraždu bývalého policajta Juraja G.

Vrahovia však údajne omylom pripravili o život jeho desaťročného syna a družku. Televízia Joj informovala, že pri policajnej akcii na východe Slovenska bol zadržaný Radoslav M., ktorý je podľa televízie rovnako ako Karol M. na policajnom zozname objednávateľov vraždy Juraja G. Bratislavský súd ho vzal do väzby.