Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia

Trenčania zvíťazili nad Skalicou 4:2, gólom prispel aj Kopecký

Tomáš Kopecký (Dukla) sa pozerá na svetelnú tabuľu po tom, čo strelil gól Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Tomáš Kopecký hral v útoku s Pardavým a Maroszom.

Trenčín 19. októbra (TASR) - Divákov potešil štart Kopeckého, ktorého do prvého útoku zaradil tréner domácich k Pardavému a Maroszovi. Neubehla ani štvrtá minúta a stav stretnutia bol 0:2, úspešnými strelcami hostí boli Školiak a Holovič. Gól Dukly v poslednej minúte prvej časti priniesol domácim trocha elánu, čo v 35. minúte využil Marosz na vyrovnanie. Tlak Dukly sa zvyšoval a v poslednej minúte druhej tretiny dal Jakúbek vedúci gól domácich. Skalica síce hrala dobre, ale nevyužila ani jednu presilovku. V tretej časti hry mala Skalica enormnú snahu vyrovnať. Všetky šance však zmaril brankár dvadsiatky Nagy. Najmä jeho výkon prispel k víťazstvu domácich. Jediný gól v tejto časti strelil po rýchlom úniku Tybor. Obecenstvo nakoniec účasť Kopeckého v družstve odmenilo potleskom.



Dukla Trenčín - HK 36 Skalica 4:2 (1:2, 2:0, 1:0)

Góly: 20. Kopecký, 25. Marosz, 40. Jakúbek, 54. Tybor - 3. Školiak, 3. Holovič. Rozhodovali: Goga - Holienka, Zvrškovec, vylúčení: 8:7, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, striedanie: 3. Nagy za Kristína (Trenčín), 2971 divákov.


Hlasy po zápase:

Róbert Kaláber, tréner Trenčína: "V dnešnom zápase nás zaskočili dva rýchle góly hostí, ktoré sme s námahou zlikvidovali a nakoniec rýchlym brejkom Tybora sme dosiahli štvrtý gól. Meradlom dnešného výkonu bola aj spokojnosť obecenstva. Kontaktný gól z hokejky Kopeckého nás v ďalšom priebehu postavil na nohy."

Peter Oremus, tréner Skalice: "Držali sme domácich na dištanc a nebyť dobrého výkonu brankára Dukly Nagyho mohol byť výsledok pre nás prijateľnejší. Nehrali sme zle, ale vyhráva sa na góly."