Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia

Tréner Piturca nominoval na duel so Slovákmi aj deväť legionárov

Slovenský futbalový reprezentant VLADIMÍR WEISS ml. Foto: TASR/Martin Baumann

Duel je na programe v stredu 14. augusta o 20.00 h SELČ na Národnom štadióne v Bukurešti.

Bukurešť 12. augusta (TASR) - Tréner rumunskej futbalovej reprezentácie Victor Piturca zverejnil 22-člennú nomináciu na prípravný zápas proti Slovensku. Informoval o tom Slovenský futbalový zväz prostredníctvom svojho facebookového konta.

V rumunskom výbere figuruje aj deväť legionárov, pričom ešte donedávna útočník Schalke 04 Ciprian Andrei Marica je momentálne bez klubovej príslušnosti.

Do Piturcovej nominácie sa zmestili aj brankár Silviu Lung a obrancovia Alexandru Matel a Marius Gaman, teda hráči z klubu Astra Giurgiu, ktorý vyradil v Európskej lige AS Trenčín.

Duel je na programe v stredu 14. augusta o 20.00 h SELČ na Národnom štadióne v Bukurešti. Pre oba tímy je zápas generálkou na jesennú záverečnú fázu kvalifikácie MS 2014.


Nominácia:

Brankári: Bogdan Ionut Lobont (AS Rím), Ciprian Anton Tatarusanu (Steaua Bukurešť), Silviu Lung ml. (Astra Giurgiu)

Obrancovia: Alexandru Matel (Astra Giurgiu), Constatin Nica (Atalanta Bergamo), Nicolai Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Iulian Chiriches (Steaua Bukurešť), Marius Valerica Gaman (Astra Giurgiu), Dragos Grigore (Dinamo Bukurešť), Iasmin Latovlevici (Steaua Bukurešť)

Stredopoliari: Gabriel Andrei Torje (Udinese Calcio), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Costin Lazar (PAOK Solún), Doru Mihai Pintilii (Steaua Bukurešť), Ionut Neagu (Otelul Galati), Ovidiu Stefan Hoban (Petrolelul Ploješť), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tanase (Steaua Bukurešť)

Útočníci: Bogdan Sorin Stancu (Genclerbirligi SK), Gheorghe Teodor Grozav (Petrolul Ploješť), Marius Silviu Alexe (US Sassuolo Calcio), Ciprian Andrei Marica (bez klubu).