Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: Dallas prišiel o troch hráčov, Poláka odniesli na nosidlách

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Tridsaťtriročný bek narazil tvrdo do mantinelu, keď chcel atakovať útočníka medveďov Chrisa Wagnera a pravdepodobne si zranil pravé rameno.

Dallas 4. októbra (TASR) - Český hokejový obranca Roman Polák v službách Dallasu Stars nedohral úvodný zápas sezóny zámorskej NHL s Bostonom Bruins (1:2).

Tridsaťtriročný bek narazil tvrdo do mantinelu, keď chcel atakovať útočníka "medveďov" Chrisa Wagnera a pravdepodobne si zranil pravé rameno. Z ľadu ho museli odniesť na nosidlách a zo štadióna zamieril do nemocnice. "Dobrá správa je, že môže plne hýbať svojimi končatinami. Cíti sa celkom dobre, no ešte nemáme výsledky. Dúfam, že o pár dní bude môcť hrať," povedal tréner Dallasu Jim Montgomery.

Dallas prišiel aj o útočníkov Blakea Comeaua a Jasona Dickinsona. Prvý sa zranil už v úvodnej tretine, druhý nenastúpil na prostrednú časť. "Comeau vynechá niekoľko týždňov pre zranenie v dolnej časti tela. Dickinson bude pauzovať aspoň týždeň, rozhodne röntgenové vyšetrenie. Zranil sa po krosčeku," dodal Montgomery pre nhl.com.