Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom Ľ. Paulovičovi

Ľudovít Paulovič trpí stareckou demenciou. Je vysoký 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má šedivé krátke vlasy, zelenohnedé oči, široký nos a má na čele bradavice. Váži približne 64 kilogramov a nemá predné zuby. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Ľudovít Paulovič trpí stareckou demenciou. Je vysoký 170 centimetrov, štíhlej postavy.

Nitra 4. júna (TASR) – Nitrianski policajti pátrajú po nezvestnom 92-ročnom Ľudovítovi Paulovičovi. Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, muž odišiel 1. júna dopoludnia z miesta trvalého bydliska a odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu a miesto jeho pobytu je neznáme.

Paulovič trpí stareckou demenciou. Je vysoký 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má šedivé krátke vlasy, zelenohnedé oči, široký nos a má na čele bradavice. Váži približne 64 kilogramov a nemá predné zuby.

Muž mal na sebe tepláky modrej farby, modrú šuštiakovú bundu s výrazným zipsom pomarančovej farby, modrú šiltovku a sandále na suchý zips. "Akékoľvek informácie k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na najbližšom útvare polície alebo na tiesňovú linku 158," dodala Čuháková.