Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Do domu narazilo auto, jedna osoba je mŕtva

Ilustračné foto Foto: TASR/Roman Hanc

Spolujazdkyňa, manželka usmrteného vodiča z Vranova nad Topľou, utrpela ťažké zranenie.

Vranov nad Topľou 14. júna (TASR) – Vo Vranove nad Topľou na Budovateľskej ulici sa dnes dopoludnia stala smrteľná dopravná nehoda.

Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove bola približne o 9.45 h ohlásená dopravná nehoda, pri ktorej auto narazilo do rodinného domu. Na mieste zasahovali štyria hasiči a podľa predbežných informácií bola pri nehode jedna usmrtená a jedna ťažko zranená osoba.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, na mieste zahynul 56-ročný Vranovčan, ktorý z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty, prednou časťou auta narazil do hydrantu a ľavou stranou do betónového stĺpa a oplotenia rodinného domu.

„Pri dopravnej nehode utrpel vodič ťažké zranenia hlavy, ktorým na mieste podľahol. Jeho spolujazdkyňa, 49-ročná manželka, utrpela ťažké zranenie s liečením v trvaní približne 50 dní. Telo nebohého bolo prevezené do Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou v Prešove. Bude vykonaná pitva, aby sa zistilo, či vodič nemal náhle zdravotné problémy,“ uviedol Džobanik.

Škoda na vozidle je vyčíslená na 10.000 eur, na poškodenom hydrante je škoda asi 300 eur a na oplotení domu 200 eur.