Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Prešovský kraj

Prešovský kraj vyhlásil súťaž Krídla túžby 2016

Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

Návrh na ocenenie môžu predložiť poskytovatelia sociálnych služieb, zriaďovatelia alebo občania.

Prešov 22. mája (TASR) - Prešovský samosprávny kraj (PSK) vyhlásil šiesty ročník regionálnej súťaže v sociálnych službách Krídla túžby 2016. Jej cieľom je nájsť v sociálnych službách na území kraja poskytovateľa, zamestnanca a prijímateľa, ktorí svojou mimoriadnosťou, kvalitou poskytovaných služieb, výnimočnými úspechmi či inovatívnymi metódami práce môžu byť príkladom dobrej praxe.

Medzi navrhnutými môžu byť takí, ktorí vykonali významný čin, sú príkladom integrácie, dobrej a zmysluplnej spolupráce, zaviedli do života inovatívnu metódu práce alebo terapiu, zorganizovali zaujímavé podujatie, vynikajú v športovej alebo umeleckej oblasti, či sú príkladom výnimočnej kvality v poskytovaní sociálnych služieb.

Návrh na ocenenie môžu predložiť poskytovatelia sociálnych služieb, zriaďovatelia alebo občania. Návrhy podpísané navrhovateľom v rozsahu maximálne jednej strany A4 s označením Krídla túžby treba poslať do 31. augusta 2016 na adresu Odbor sociálny, Úrad PSK, Námestie mieru 2, 080 01 Prešov alebo e-mailom na adresu sylvia.dugasova@vucpo.sk.

Členovia komisie, menovanej predsedom PSK Petrom Chudíkom, vyberú v každej kategórii jeden zo zaslaných návrhov. Ocenenia slávnostne odovzdajú v Prešove na podujatí Koncert bez bariér Krídla túžby.