Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Publicistika

T. Kratochvílová a R. Tešovič v Tablet.TV: O doprave v Bratislave

Viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová a predseda finančnej komisie Rastislav Tešovič v Tablet.TV. Foto: Tablet.TV

Viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová a predseda mestskej finančnej komisie Rastislav Tešovič o doprave i rozpočte.

Bratislava 29. decembra (TABLET.TV) – Prestavba mimoúrovňovej križovatky Prievoz v rámci nultého obchvatu sa spustí až vtedy, keď budú pripravené podmienky na plynulú rekonštrukciu a zároveň mesto bude môcť zrealizovať opatrenia, ktoré maximálne znížia negatívny dopad dopravných obmedzení v súvislosti s výstavbou.

V relácii Mesiac v Bratislave to potvrdila viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová i predseda finančnej a člen dopravnej komisie hlavného mesta Rastislav Tešovič. Námestníčka primátora, ktorá má v gescii práve dopravu, zároveň informovala, že mesto sa bude musieť pripraviť na to, že súbežne s prestavbou križovatky sa bude realizovať aj úplná uzávierka ulice Mlynské Nivy.

V diskusii sa venujú aj otázke rozpočtu na budúci rok, vrátane nastavenia nového mechanizmu implementácie poslaneckých priorít do finančného plánu mesta.