Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

V Bešeňovej oslávilo svoj sviatok 1500 detí

Thermal park Bešeňová Foto: TASR/Jozef Ďurník

Deň detí oslávilo v Bešeňovej takmer 1500 detí so svojimi rodičmi. Miška z Paneláku bola hviezdou dňa. Neuveriteľne vtipné vystúpenie predviedol Majster N, ktorý pobavil aj tých starších.

Bešeňová 3. júna (OTS) - Všetci si zatancovali na najväčšie hity Kristíny a Zuzany Smatanovej. A niektorí si odniesli darčeky, ktoré vyhrali v súťažiach. Bol to jeden skvelý a vydarený deň detí.

GINO PARADISE Bešeňová spolu s Anténa Hitrádiom pripravili pre všetky deti ten najlepší deň detí. Už od rána prebiehali prípravy na tento výnimočný deň, postupne sa staval stage, celý tím rádia sa tešil na nultý ročník Dobre naladeného 1. Júna. Do areálu začali prichádzať rodičia so svojimi ratolesťami, ktoré sa nevedeli dočkať Divadielka Žužu a majstra N. Program sa začal o 14-tej, prvá časť programu bola venovaná tým najmenším, potom nasledovali súťaže o skvelé ceny. Všetkých roztancovala Miška z paneláku so skupinou Dancemania aj Elvis Presley.

Zatiaľ čo sa detičky zabávali na programe, mamičky sa nechali rozmaznávať v skrášľovacom štúdiu. Svoj tlak si prišli nechať skontrolovať do stánku venovanému zdraviu. Všetci, bez ohľadu na vek si overili svoju zručnosť v carvingu – umelecké vyrezávanie do ovocia a zeleniny, ktoré mal pod dohľadom Tomáš Vida.

Podvečer si už začala ladiť svoje nástroje kapela sprevádzajúca speváčku Kristínu, ktorá spravila skvelú náladu publiku, ktoré s ňou spievalo všetky najznámejšie hity ako aj Jabĺčko, Pri oltári, Vráť mi tie hviezdy. Svoj koncert uzavrela prídavkom Horehronie.

Po Kristíne už patril stage Zuzane Smatanovej, ktorá za svetiel reflektorov dostala do varu všetkých pod pódiom. Aj od tejto speváčky odzneli tie najlepšie hity ako Tam, kde sa neumiera, Nekráčaj predo mnou, ale aj Čerešne a Dnes sa mi nechce nič.

Tento deň prišlo do Bešeňovej takmer 1500 detí! Okrem skvelého programu si deti užili zábavu v bazénoch a na rôznych vodných atrakciách a toboganoch. Hoci počasie skôr pripomínalo apríl ako jún, vykuklo aj slniečko, ktoré prehrialo vzduch, komu bola predsa len zima, ten sa ohrial v bazénoch s termálnou alebo čírou vodou. Tento deň si nikto nenechal ujsť morské vlny a najrýchlejšie tobogany na Slovensku. Už teraz sa všetci môžu tešiť na budúci rok!