Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

UŽ JU OBVINILI: Vraždu 65-ročnej ženy mala spáchať jej dcéra

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Podľa doterajších zistení dcéra matku opakovane udrela do hlavy kuchynským valčekom. Údermi spôsobila poškodenej zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Bratislava 20. septembra (TASR) - Bratislavskí policajti z vraždy 65-ročnej ženy z Bratislavy obvinili jej dcéru. Za vraždu hrozí 35-ročnej Zuzane Z. trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Obvinená mala 19. septembra krátko po pol druhej v noci v jednom z bytov na Narcisovej ulici v Bratislave po predchádzajúcom verbálnom konflikte fyzicky napadnúť svoju 65-ročnú matku. Podľa doterajších zistení ju opakovane udrela do hlavy kuchynským valčekom. Údermi spôsobila poškodenej zranenia, ktorým na mieste podľahla.



Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvinenej. V prípade preukázania viny jej za uvedené konanie hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie.

Prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá kriminálna polícia v Bratislave.